Parfüm
-
limango'da parfümlerde indirim var belki alacak olan varsa işini görür
-
Hacı Mersine gel her köşe başında biri :D Elinde poşet yeni çıktım limandan elimde parfüm var ucuza bırakıyorum diyor :F Sadece kutuları orjinal 10 liraya hatta 5 liraya bile alabiliyon :F Lacoste filan gio :F
-
christian dior - fahrenheit
gidip açık parfümeriden almıstım kadın herkes kullanamaz kendine güvenen erkeklerin kokusudur dedi gülümseyerek zarf attı orospi :D 20dk muhabbete tuttu beni :D
dipnot: ayrıca bu parfüm fransada yasaklandı kadınları cezbediyor diye agır kalıcı ve hoş bir kokusu var 3 fırt at 2si boyuna biri üstüne tamamdır :D
-
Opter bunu yazdı:
-----------------------------Issey Miyake 100ml 135 lira gibi bir şey
-----------------------------hangi ürünü tavsiye ediyorsunuz arkadaşlar birçok Issey Miyake var bi foto yada ürünün tam adını yazın traş sonrası vsresi yeşili mavisi vsresi mevcutt googledeki ufak arastırma sonucu ?
-
burberry al hocam iyidir tavsiyemdir (çizık)
-
kaç para la bunlar
-
Adanedhel bunu yazdı:
-----------------------------kaç para la bunlar
-----------------------------
100 150 arasi :) ben issey miyake kullandim guzel ama bende hic kalici olmadi nedense sonra paco rabanne 1 milion kullandim ve artik sikma sunu, gel bidaa kokluyum, eray yala beni vs tepkilerdi hep sonra nedense mallik yapip rochas aldim, bitsin diye bekliorum hic begenmedim oysa ki yillarin parfumu hep guzel guzel derlerdi :D armani code da guzel gercekten ama bence testerlari dene insan icine cik tepkilere bakk kaliciligi vs kendin anlarsin zaten -
kenzo sport kullandım nane tarzı enteresan bir kokusu var çok harikaydı. bitince rochas aldım. gayet mayhoş... baygın... bayram şekeri kokusu var oda gayet güzeldi.. ama oda bitti. şimdi ne alacağıma buradan karar vericem artık.:)
-
bu mu?

-
bvlgari pino. Çam kokulu. Orman gibi ferah kokarsın.