Parfüm Tavsiyeleriniz ( Erkek) ?
-
Şiddetle Denemeni İstiyorum Burberry's Sansiroda Kodu E15 acayip kalici bi kokusu var öyle cokda agır degil ideal bence
-
hugo boss elements
davidoff cool water
rebul'un mavisini kullanıyorum şu an.üsttekilerde alacaklarım -
lacoste essential Lacoste yesıl olması lazım
-
İlk olarak her türlü
Rochas daha sonra
Armani Black Code
1 Millione
Acqua Di Gio
Joop
-
Blade Racer
Tek Geçerim Üstünüzden Ağırlıgı kalktıgında Mükemmel bir koku oluyor.
-
Para Gani Diyosan... haci hangi kokuyu beyeniyosan al :D formulleri gayet etkili esas oranlari yuksek ondan kaliciklik falan filan gerek yok ama diyosan aynen ögrenciyim diye :D işde degişir tabiki
Tafsiyem:UltraMarine param olsa alcam yada paraya kıya bilsem
*Şiddetle Avon parfümlerinden uzak durmalisin çok pahali ama o paraya karşilik sadece kokulari güzel limon kolanyasi gibi ucup gidiyolar... ,
*Caldion Fiyatida uygun esansi kokusuda...
*Ama Diyosan Armani , hogo vs acik alicaksin Ama acik alirkende dikkat etlilmeli
-Bilmedigin yerden alma Gelekli Müdürlükden izinli olmali *Aksi takdirde cilde veya en cok sevdigin giysilerinde kalici zararlar yol acabilir...
-Bana özgümü desem yada benimsedigim taktik kalem şeklinde parfümler var Örnegin ben :e15 kullaniyorum ondan aliyorum hocam ceket cebine vs istedigin yere sıgıyo arada bi karizmayi cizdirmeden pek görunmeden sıkılıyorum 7/24 kokuyo günde 3-4 kes sıkıyorum ortalama 5-6 saat suruyo kokusu etkiliyici (kalem parfümüde Sansiro diye bursada bi acik parfüm markasindan aliyorum 2 tl )