folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Parfüm Tavsiyeleriniz ( Erkek) ?

Parfüm Tavsiyeleriniz ( Erkek) ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Şiddetle Denemeni İstiyorum Burberry's Sansiroda Kodu E15 acayip kalici bi kokusu var öyle cokda agır degil ideal bence

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    hugo boss elements
    davidoff cool water
    rebul'un mavisini kullanıyorum şu an.üsttekilerde alacaklarım

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    lacoste essential Lacoste yesıl olması lazım

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

İlk olarak her türlü

Rochas daha sonra

Armani Black Code

1 Millione

Acqua Di Gio

Joop

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

Blade Racer

Tek Geçerim Üstünüzden Ağırlıgı kalktıgında Mükemmel bir koku oluyor.

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Para Gani Diyosan... haci hangi kokuyu beyeniyosan al :D formulleri gayet etkili esas oranlari yuksek ondan kaliciklik falan filan gerek yok ama diyosan aynen ögrenciyim diye :D işde degişir tabiki

Tafsiyem:UltraMarine param olsa alcam yada paraya kıya bilsem

*Şiddetle Avon parfümlerinden uzak durmalisin çok pahali ama o paraya karşilik sadece kokulari güzel limon kolanyasi gibi ucup gidiyolar... ,

*Caldion Fiyatida uygun esansi kokusuda...

*Ama Diyosan Armani , hogo vs acik alicaksin Ama acik alirkende dikkat etlilmeli

-Bilmedigin yerden alma Gelekli Müdürlükden izinli olmali *Aksi takdirde cilde veya en cok sevdigin giysilerinde kalici zararlar yol acabilir...

-Bana özgümü desem yada benimsedigim taktik kalem şeklinde parfümler var Örnegin ben :e15 kullaniyorum ondan aliyorum hocam ceket cebine vs istedigin yere sıgıyo arada bi karizmayi cizdirmeden pek görunmeden sıkılıyorum 7/24 kokuyo günde 3-4 kes sıkıyorum ortalama 5-6 saat suruyo kokusu etkiliyici (kalem parfümüde Sansiro diye bursada bi acik parfüm markasindan aliyorum 2 tl )

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
Toplam Hit: 8814 Toplam Mesaj: 47