Parfüm Yapmak Ve Öneriler (>)
-
Bu sabah çıkmak üzereken parfümümü sıktım ve az kaldıgını gördum ve icimden dedim ki ulen yinemi alcam...
Sonra Biraz Düşündüm kendi parfümü yapmaya karar verdim...
Bir sürü para veriyoruz hemen ucup gidiyor yada dandik yada cok para vermek gelekiyor
Neden kendi Parfümüzü yapmiyalim ki
Parfüm yapmasını bilen müridler anlatırsa sevinirim Belkide başka arakdaşlarda yapmak isterler
Söyle Şurdan şunu alıcaz söyle kariştircaz gibi olursa tatdından yenmez
Ben 2 gündür araştırıyorum kokuların sınıflarini %liklerini filan ögrendim ama söyle normal bi anlatimini görmedim:(
-
hocam parfüm üretiminde çalıştım küçük bi yerdi orjinal parfümlerin çakmasını yapıp rusyaya satıyorduk, 1 varel su ve içine küçük bişiy döküyo çok az biraz bekledikten sonra parfüm oluyo =) ama içine döktüğü o küçük sıvı nedir bilmiyorum.
-
parfüm? deodorant?
-
hoca parfüm böyle kalıcı adam gibi koksun fark etmez :) bide maliyet var tabıki ögrenci malum
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
hoca parfüm böyle kalıcı adam gibi koksun fark etmez :) bide maliyet var tabıki ögrenci malum
-----------------------------ya ne uraşıon www.emotiondunyasi.com kullan işte dehşet kalıcı kokuları var kendimde kullandım, 25 ytl den başlıo ama:D
-
eyw hocada dur bi heves etdik yapalim ugraşalim birşeyleri başarmaya çalişalım hazır hazır nerye kadar
-
korsan parhüm yapımıyla orijinal yapım çok farklı. kendi parhümünü üreteyim derken mezarını kazarsın.
en iyisi salla gitsin.
gidip kredi kartınla taksitle en kral parhüm lakosteyi alıp bir kullanmanda 1 hafta götürür seni :W
-
en güzel parfüm insan yağından yapılıyormuş.bunla ilgili bir film izlemiştim+ bugün çıkan bir haber "insanları öldürüp parfüm yaptılar"
-
jayde bunu yazdı:
en güzel parfüm insan yağından yapılıyormuş.bunla ilgili bir film izlemiştim+ bugün çıkan bir haber "insanları öldürüp parfüm yaptılar"
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/12997600.asp?gid=229
-----------------------------koku filmine diyorsun herifin doğuştan ten kokusu yok milleti öldürüp vücut kokularını felan alıyor
en son üstüne filan serpiyor millet hayran kalıyor kokuya onu parçalıyor vs. :D
-
Kreyzi bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/12997600.asp?gid=229
-----------------------------koku filmine diyorsun herifin doğuştan ten kokusu yok milleti öldürüp vücut kokularını felan alıyor
en son üstüne filan serpiyor millet hayran kalıyor kokuya onu parçalıyor vs. :D
o filmde en uyuz olduğum şey yavru gibi kralın kızını zükmeyip boğazladı ve parfüm yaptı. -
:) coşkun yaw yapmasini bilen kimecikler yok galiba
o arkadaşin dedigi "emotion" denemeyi düşünüyorum