Parfümler Geldi Hocalar - Tüm Müritlere Bedava Lacoste Parfüm Fırsatı "Hojucuk" -
-
cam şişeymiş gibi çek
-
iyi benimkiler ulaşmadı daha gelirse konu açarım
Parfümler Geldi Hocalar - Tüm Müritlere Bedava Lacoste Parfüm Fırsatı "Hojucuk" "m.fatihbodur"
-
mataramasuko bunu yazdı
Parfümler Geldi Hocalar - Tüm Müritlere Bedava Lacoste Parfüm Fırsatı "Hojucuk" "m.fatihbodur"
mfatihbodur (nokta yok orda)
Not: Anladım ben senin derdini. Senin tester'lar gelmeyince kıskançlık krizine girmiş olmalısın ;)
-
Vay aq yaa ben yıllar önce nivea nın kampanyasından almıştım 2 set gelmişti :D toplamda 7-8 şişe vardı :()
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Vay aq yaa ben yıllar önce nivea nın kampanyasından almıştım 2 set gelmişti :D toplamda 7-8 şişe vardı :()
Oha mk fabrikayı gönderselerdi :D şansımı s..yim hojucuk'un yüzünden hep bedava şişeymiş :D
-
mfatihbodur bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
mfatihbodur (nokta yok orda)
Not: Anladım ben senin derdini. Senin tester'lar gelmeyince kıskançlık krizine girmiş olmalısın ;)
yok ya ben 3-4 ay önce istemiştim zaten birini de postacı sürmüş herhalde yarım geldi bana birine çatmam lazımdı sana çatayım dedim sen de yumuşak tepki verince kavga dövüş olmadı :(
-
mfatihbodur bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
Oha mk fabrikayı gönderselerdi :D şansımı s..yim hojucuk'un yüzünden hep bedava şişeymiş :D
normal de her mail e bir mail geliyordu tıklıyordun cıkarsa bahtına olayı vardı(yanlış olabilir) bir program yayınlamışlardı www.tithack.com zamanında ordan aldığım pro ile bi ton nevale aldıydım :D kargo parası yok beleş :p
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı
tahribat toplu abaninca siseler , bez oldu gibi hafiz .D
munferit ingiliz , amerikan , kanada , australya iplerine sise , toplu turk iplerine bez .P
-
hojucuk bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
munferit ingiliz , amerikan , kanada , australya iplerine sise , toplu turk iplerine bez .P
Hacılar yeter kimse uplamayın konuyu :)
Ben formu doldurduğumda yoğun talepten dolayı gönderemiyorz ilginiz için teşekkürler gibi bi uyarı çıkmıştı. Tester geleceğini düşündüğümden 2-3 kez daha deneyip öyle gönderebilmiştim formu. Hatırladıkça gülüyorum aq :) -
Balyoz99 bunu yazdıhojucuk bunu yazdıSaNaL_AjaN bunu yazdı
Hacılar yeter kimse uplamayın konuyu :)
Ben formu doldurduğumda yoğun talepten dolayı gönderemiyorz ilginiz için teşekkürler gibi bi uyarı çıkmıştı. Tester geleceğini düşündüğümden 2-3 kez daha deneyip öyle gönderebilmiştim formu. Hatırladıkça gülüyorum aq :)mataramasuko' nun multisi misiniz olm siz :) hem konuyu uplamayin diyosunuz hem siz upluyorsunuz hemde elime cevap hakki veriyosunuz :D