Paristen Sevgilerle
-
Arkadaslar Paristen Sevgilerle filmini türkçe dublaj sekilde paylasıcak var mı ?
-
cok iyi film ..
-
İlk çıktığında izlemiştim unuttum nasıl olduğunu izlesem mi acaba :D
-
dyrnade bunu yazdı:
-----------------------------
İlk çıktığında izlemiştim unuttum nasıl olduğunu izlesem mi acaba :D
-----------------------------hocam bi de yeni çıkan filmler arasında bi film var ya posterinde bi kadın var yüzü dagınık sekilde H le baslıyomuydu ne .S onun adı neydi?
-
http://hotfile.com/dl/96689972/fb8c66d/PrstnSvglr.2010.BDRip.MKV.MLH2010.rar.html
Tr dublaj yazıyor ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum indirmedim.
-
paristen sevgiler diyince ordan yazıyorsun belledim :D
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------Aynen he :)
-
byeren bunu yazdı:
-----------------------------aynen bende sonra bi girdim filmmiş izliim bende :d
-
güzel film, benzeri olsa da izlesek..
-
Fransa’daki Amerikan Büyükelçiliği’nde görevli James Reece’in Paris’te kıskanılacak bir hayatı ve güzel bir sevgilisi vardır. Elçilikte CIA için alt düzey bir görevde çalışmaktadır. Ancak tek istediği daha yüksek mertebeli bir ajan olmaktır. Üst düzey görevli olarak bir işe atandığında, ne kadar şanslı olduğuna inanamaz. Ta ki yeni ortağı özel ajan Charlie Wax ile tanışıncaya kadar. -
APPaLLoSa bunu yazdı:
Fransa’daki Amerikan Büyükelçiliği’nde görevli James Reece’in Paris’te kıskanılacak bir hayatı ve güzel bir sevgilisi vardır. Elçilikte CIA için alt düzey bir görevde çalışmaktadır. Ancak tek istediği daha yüksek mertebeli bir ajan olmaktır. Üst düzey görevli olarak bir işe atandığında, ne kadar şanslı olduğuna inanamaz. Ta ki yeni ortağı özel ajan Charlie Wax ile tanışıncaya kadar.
-----------------------------hocam türkçe dublaj mı