Parmak Arası Kağıt.
-
Bir DeLi Taş Atar,Bütün MüritLEr Kuyuya AtLar. Hay Allah'ım.
Hacı Sen O Yarayı BoL BoL Öp. Sevgi Göster. Özür DiLe FiLan İşte Geçer:|
-
Ben Cok manyag insan gordum ama bunun gibisini hic gormedim Sen insanmisin? abey:)
-
olm alayınız sapıttı yaw :)) saçmalamayın la.. harbiden manyak mşsın tebrik ederim..
-
barut derin yaralar için geçerli bir hadise. Tabi tıbbi olanaksızlıklar içinde. Kanamayı durdurmak yarayı görece olarak sterilize etmek için kullanılan bir yöntem.
Bir adet merminin çekirdeği sökülür. Yaranın üstüne içine dökülür. Öbek öbek değilde yayılarak. Yoksa pof olur biftek gibi kokar. Sonra yakılır. Kız gibi bağıran bir rambo görüntüsü yakalanabilir.
Amaç: Kanamalı yaranın dağlanarak kan kaybının durdurulması.
Konuyla ilgili faydalı bilgiler:
Koltuk altı, kasıklar, boyun çevresi atar damarlarla çevrilidir. Bundan dolayıdır ki bacağının femur kemiğine yakın, iç tarafından vurulan bir adamın ölmesi haktır. Miras helaldir. Yoksa kıçından vurulan adam ölürmü deyyu dedikodu çıkartmak avallıktan öteye gitmez.
benzer konular: Adamı nasıl bayıltırım.Tek vuruşta öküz gibi adam yerle yeksan.
Bu yazıya oy vermek için tıklayınız.
Giriş yapmadınız.
Üye ol.
-
yaw işiniz gücünüz yok mu amk
işe yarıcak bişiler yapın
ztn o ibne cern bilim adamları karadelik olcak tüm dünyayı yutcak dediler
hala bi bok yok amk :(
harbiden ibnelermiş.
-
Beynin önemli bir organ olduğunu hatırlattığın için teşekkürler.. :|
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
Kağıdı 2 parmagımın arasına koyup çektim yardım parmagın arasını yaranın kolay kapanması için çözüm bilen varmı ?
-----------------------------senin rehper öğretmenini s*kim :D
hahahahhaahhahahahahahahahahahah -
manyak fanınım olm forumda .
sen burnuna limon çekmeyi yaptınmı onu de bana hele.
-
saint_of_rock bunu yazdı:
biri bana karabiber mevzusunu anlatabilirmi? okulda denesem tenefüs 10dk 10dk nın başında denesem hoca derse girene kadar etkisi geçermi derste hocaya bişi çaktırmıycak hal alabilirmiyim? bide nasıl yapcam bne etcem anlatırmısınız
-----------------------------rahatlıkla yapabilirsin. 10dk da sadece gözlerinde hafif kızarıklık olur ama hoca çakmaz çaksana toz kaçtı , ovaladım vb. yalanlar söylersin. +Hocadan nie korkuyonuz aq karabiber çektim hocam de napcak ?
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------manyak fanınım olm forumda .
sen burnuna limon çekmeyi yaptınmı onu de bana hele.
-----------------------------Aaaaaa unuttum iyi hatırlattın.