Parmak Atma Suçu Ve Cazası
-
vay amk. fredinin kabusu gibi :|
-
Film gibi senaryo arkadaş. :|
-
bilmeyenler için tekrar yazayım savcının yanına avukatınızla gitme hakkınız var
-
Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------
devlete falan hiç bok atmayın
bu adam bildiğin salağın tekiymiş.
hem sopa yemiş hem kodeste kalmış.
bide üstüne özür dilemiş mal
-----------------------------aa pardon sen istihbarat başkanısın ya.. orada olsaydın savcıyı görevinden alırdın demi? yoksa götünde termi atardı afedersin ama ? uzaktan atıp tutun aq çoğu kişi ayno şeyleri yapardın sallamayın bol keseden
-
Bunu yaşayan adamda mallık var demekki.Ulan madem karakol olaya karıştı, desene adama "Ata ata bu adamamı parmak atacam? Mis gibi hatunlar dururken" =)...
-
Valla Reisler Türk Hukuku Gerçekten Böyle Yetkilileri Padişah Vatandaşı Da Köpek Gibi Görüyorlar Gidin Düşün Karakola Savcılara Mahkemelere Aynen Vede Daha Beteri Sen polisi Savcıyı Şikayet Etsen Ne Yazar Yeni Kanunlar Sayesinde Eskiye Nazaran Daha iyi Ama Adamlar Orospuluga Gelince Her Türlü Hileyi Yapıyorlar
Trafikte Suç işlemesende Polis Kota Doldurmak için Sallama Bir ispat ile Ceza Kesiyor ispat Edemiyorsun Cezayi Yiyorsun Adalet Mülkün Temelidir Mülkün Varsa Adaletin Var Demektir. Sakın Böyle Şeyleri Olmuyor Sanmayın Hırsız Evi Soyuyor Ev Sahibi Hirsizi Yakalıyor Dövüyor Yada Yaralıyor Suçlu Bulunup Hapse Atılıyor Yada Ceza Yiyor Hirsiz Yakalandı Mı Ev Sahibini Darp Edip Biçaklayınca 1-2 Ay yatıyor Cıkıyor Malları Çalıp Yakalanınca Da Kral Gibi Muamele görüyor 1-2 Ay Yatıp Çıkıyor
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------@anakara,
Bu konuda gulme krızıne gırecek bır durum yok haa parmak atılması cok hosuna gıttı ve onedenle gulduysen sasırmam.
Bı savcı o şekilde konusamaz abartı var ozur dıleyın muhabbet kapatsın demıstır.Cunku savcılar ve polısler ınsan hırpalama gozaltıda pskoljık baskı konusunda bıle zıtlar.
Tek sıkayete bakar sorusturma gecırırler.
Olay duzmece gıbı geldı bana gercek olsaydı adam dırekt fıılı soylemezdı. bence yada ısım vermezdı.Bende değiştirilmiş şeikilde yada tamamen kurmaca
-----------------------------savcı öyle demezmi kaçkere savcının karşısına cıkdın dayı sen?? polise hakaret eden savcılar gördüm ben onuda geçdim sana bir olayımı anlatim 1 ay 5 gün ceza evinde kalma sebebimi bir gece biryerde içdim daha sonra birtakım lavuklarla kavga etim lavuklardan biri jandarma uzman cavuşla yakın dostmuş neyse ekip otosu gelmeden babam geldi ne yapdınız kavga etmişsiniz falan bende durumu anlatım kavga etiğimiz yerde bakdım jandarma ekip aracı geldi uzaman çavuş indi o lavukda yanında bu o cocuğumu seni dövdü demesiyle babamın yanında ben uzamana kafayı gömdüm babamın arkadaşıda yapışdırdı şerefsize askerler zıpladı biz4 kişiyiz onlarda 6 kişi babam hiç olaya müdahale etmedi neyse biz patara kütere birbirimize girdik ben askerlerin elinden silahları aldım uzmanın elinden babamın arkadaşı aldı belki atıyor diyeceksin ama babanın yanında biri sana bu lafı etmiş olsa ölesiye gidersin herkezde farklıdır herneyse ekip cagırdılar destek falan 10 ekip geldi bizi zorla zapt etiler neyse karakola gitik sadece babamın arkadasının burnu kanadı o olayda benim üsteki tişörtler falan yırtılmış bir kaç tekme izi pantolunda başka birşey yok bizi savcılığa cıkardılar 1 gün yatıkdan sonra nezarete savcı olayı anlatmamı istedi hepsini anlatım bütün askerleri ve suç ortağımı falan dışarı cıkartırdı babamla bizi iceri aldı adam konuyu şimdi anlat oğlum dedi bende anlatım efendim dedim size babanız yanında biri bu küfürü etse siz ne yaparsınız hukukcu olarak deği benim gibi bir genç olarak cevap verirmisiniz dedim senin yapdığını yaparım dedi oğlum ama hukuk bunu gözetmiyor dedi ama olsun ben size yol vericem dedi ortanızı bulucam oke dedi tamam dedim anlayışlı cıkdı derken diğer suç ortaklarımıda aldılar işde saydı siz böyle böyle yapmışsınız benim suç ortağıma döndü askerin silahını almışsınız dedi oda güldü benmi almışım dedi savcı delirdi gülme lan pezevenk burası cidi bir mühesese sonra bana dedi sizi ceza evine gönderiyorum dedi 1 ay 5 gün yatacaksın ilk mahkemenide ben ayarlıyacam dedi harbiden sözünüde tutu velhasıl diyorsun ya küfür etmez öyle küfür ediyorlarki bir bilsen hele ağır ceza savcıları adamın amına koyorlar dostum
-
çok yazık yahu neyine güldün anlamadım adamın haine üzüldüm
-
güler misin ağlar mısın? kararsızım :S
-
Bu olay doğru mudur değil midir bilmem ama böyle ülkenin amına koim yaşanmaz hale geldi artık. özgürlük yok adalet yok hukuk yok demokrasi yok. herkes kafasına göre bir sistem uydurmuş. paralar, dolandırıcılar, rüşvetler uçuşuyor. afedersiniz ama abdullahazad facebook'da paylaşmıştı aynen bu konu için geçerli.
"Sikerim böyle ülkeyi ben anamıda alıp gidiyorum - Mersinli Çiftçi"