folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Parmak Yalatan 10 Adet Linux Masaüstü Teması

Parmak Yalatan 10 Adet Linux Masaüstü Teması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    abi clearlooks tan vazgeçememem benim zevksizliğim mi anlamadım yaa =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

http://www.google.com.tr/search?q=tar.gz+hangi+linux+un&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=com.ubuntu:tr-TR:unofficial&client=firefox-a

diye arama yapıp bloguma seken ve reklamlarımı tıklamayan adam buradan mı lan bu arada :P =))

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

attackatak bunu yazdı:
    -----------------------------
    celoron bunu yazdı:
    attackatak bunu yazdı:

windows öyle birşey yapmadığı sürece kimse yapamaz. sonuçta açık kaynak değil windows

bunun açık kaynakla alakası yok.windows a uyumlu bütün skinleri microsoft mu yapıyor hocam =) yapma etme gözünü seviim.

güzel en azından skini biliyosun. şimdi senin gördüğün efektleri compiz fusion yapıyor. x pencere sistemini değiştiriyor. pencere sistemi açık kaynak olmasaydı bunu yapamazdın. skin dedeğin şey sadece giydirme farklı bir efekt sağlayamassın. sadece renkleri değiştirebilirsin

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    celoron bunu yazdı:
    attackatak bunu yazdı:
    celoron bunu yazdı:
    attackatak bunu yazdı:

windows öyle birşey yapmadığı sürece kimse yapamaz. sonuçta açık kaynak değil windows

bunun açık kaynakla alakası yok.windows a uyumlu bütün skinleri microsoft mu yapıyor hocam =) yapma etme gözünü seviim.

güzel en azından skini biliyosun. şimdi senin gördüğün efektleri compiz fusion yapıyor. x pencere sistemini değiştiriyor. pencere sistemi açık kaynak olmasaydı bunu yapamazdın. skin dedeğin şey sadece giydirme farklı bir efekt sağlayamassın. sadece renkleri değiştirebilirsin

ne demek en azından skini biliyorsun? yürü git işine hocam dellendirme ... illa ortamı agresifleştireceksin..

bir çok windows teması gördüm.x pencere sistemini değiştiren de gördüm.bunun da uyumlusu var mı diye adam gibi sordum.amacım bebelere yem atmak değildi.bilmiyorsan atlamıcaksın. (http://themes.astonshell.com azsa olsa içlerinde dediğim tarzda şeyler var.biraz bakın görürsün...)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek

attackatak bunu yazdı:

ne demek en azından skini biliyorsun? yürü git işine hocam dellendirme ... illa ortamı agresifleştireceksin..

bir çok windows teması gördüm.x pencere sistemini değiştiren de gördüm.bunun da uyumlusu var mı diye adam gibi sordum.amacım bebelere yem atmak değildi.bilmiyorsan atlamıcaksın. (http://themes.astonshell.com azsa olsa içlerinde dediğim tarzda şeyler var.biraz bakın görürsün...

x pencere sistemini değiştirenimi gördün? çok ilginç windowstadamı x pencere sistemi varmış.x açık kaynak değilmiydi :) demek windows ta açık kaynak kullanamya karar verdi. napalım hiçbişe bilmiyorum

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kenara goyyimde lazım olur =)

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    mükemmel temalar canım çekti şu linux u :P

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    bir post atayımda indirirsem lazım olur ;) eyw 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Mihni
    By_Mihni's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Belirtmekte fayda var bazıları screenshots.

Peyami Rullaz Penguen Rullaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    mükemmel temalar canım çekti şu linux u :P

10 gün kaldı pardus 2009 dene olm.Ben betasını kullanıyorum 10 numara,Tubitak daha iyisini yapana kadar en iyisi pardus :D

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
Toplam Hit: 7902 Toplam Mesaj: 31