Parmak Yalatan 10 Adet Linux Masaüstü Teması
-
abi clearlooks tan vazgeçememem benim zevksizliğim mi anlamadım yaa =))
-
http://www.google.com.tr/search?q=tar.gz+hangi+linux+un&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=com.ubuntu:tr-TR:unofficial&client=firefox-a
diye arama yapıp bloguma seken ve reklamlarımı tıklamayan adam buradan mı lan bu arada :P =))
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------
celoron bunu yazdı:
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------windows öyle birşey yapmadığı sürece kimse yapamaz. sonuçta açık kaynak değil windows
-----------------------------bunun açık kaynakla alakası yok.windows a uyumlu bütün skinleri microsoft mu yapıyor hocam =) yapma etme gözünü seviim.
-----------------------------güzel en azından skini biliyosun. şimdi senin gördüğün efektleri compiz fusion yapıyor. x pencere sistemini değiştiriyor. pencere sistemi açık kaynak olmasaydı bunu yapamazdın. skin dedeğin şey sadece giydirme farklı bir efekt sağlayamassın. sadece renkleri değiştirebilirsin
-
celoron bunu yazdı:
attackatak bunu yazdı:
celoron bunu yazdı:
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------windows öyle birşey yapmadığı sürece kimse yapamaz. sonuçta açık kaynak değil windows
-----------------------------bunun açık kaynakla alakası yok.windows a uyumlu bütün skinleri microsoft mu yapıyor hocam =) yapma etme gözünü seviim.
-----------------------------güzel en azından skini biliyosun. şimdi senin gördüğün efektleri compiz fusion yapıyor. x pencere sistemini değiştiriyor. pencere sistemi açık kaynak olmasaydı bunu yapamazdın. skin dedeğin şey sadece giydirme farklı bir efekt sağlayamassın. sadece renkleri değiştirebilirsin
-----------------------------ne demek en azından skini biliyorsun? yürü git işine hocam dellendirme ... illa ortamı agresifleştireceksin..
bir çok windows teması gördüm.x pencere sistemini değiştiren de gördüm.bunun da uyumlusu var mı diye adam gibi sordum.amacım bebelere yem atmak değildi.bilmiyorsan atlamıcaksın. (http://themes.astonshell.com azsa olsa içlerinde dediğim tarzda şeyler var.biraz bakın görürsün...)
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------ne demek en azından skini biliyorsun? yürü git işine hocam dellendirme ... illa ortamı agresifleştireceksin..
bir çok windows teması gördüm.x pencere sistemini değiştiren de gördüm.bunun da uyumlusu var mı diye adam gibi sordum.amacım bebelere yem atmak değildi.bilmiyorsan atlamıcaksın. (http://themes.astonshell.com azsa olsa içlerinde dediğim tarzda şeyler var.biraz bakın görürsün...
-----------------------------x pencere sistemini değiştirenimi gördün? çok ilginç windowstadamı x pencere sistemi varmış.x açık kaynak değilmiydi :) demek windows ta açık kaynak kullanamya karar verdi. napalım hiçbişe bilmiyorum
-
kenara goyyimde lazım olur =)
-
mükemmel temalar canım çekti şu linux u :P
-
bir post atayımda indirirsem lazım olur ;) eyw
-
Belirtmekte fayda var bazıları screenshots.
-
SyspioniC bunu yazdı:
mükemmel temalar canım çekti şu linux u :P
-----------------------------10 gün kaldı pardus 2009 dene olm.Ben betasını kullanıyorum 10 numara,Tubitak daha iyisini yapana kadar en iyisi pardus :D