Part-Time İş Önerisi?
-
eğer umuttepede isen cafe 3bde part time çalışıyordu arkadaş.yine sosyal tesislerde fotokopicilerde bulabilirsin belki iş.Eğer mühendislik okuyorsan şunu bir araştır derim;
http://www.kocaeligazetesi.com.tr/turk-pirelli-ve-kocaeli-universitesi-isbirligi-633694h.htm
Başka bölümler içinde benzer anlaşmalar olabilir.Tabiiki bencede mesleğine yakın bi iş öncelikli ararsan daha iyi olur.Yolun açık olsun.. -
Eyw hacular. mekatronik mühendisliği okuyorum. kurumsal bir firmaysa farketmez ama değilse günlük ve ya haftalık yövmiye ile çalışmak istiyorum.
-
hocam kariyere yenibirişe secretcv ye baktın mı ?
-
cagatay09 bunu yazdı
real carrefour vs gibi alışveriş merkezlerinde part time iş bulabilirsin. en azından ben kocaelide okurken Real alışveriş merkezinde çalışıyordum. 2001 yılında günlüğüm 30 Tl idi. o zaman düşün artık:) 8 saat çalışıyordum. part time çalışanlarda vardı. bi araştır bence.
bende universitem boyunca carrefourda part time çalıştım . part time iyi oluyor orda giriş çıkış saatlerini okuluna göre ayarlıyor ama part olarak sadece kasiyer oluyorsun reyonda full arıyorlar .
ki hala daha çalışıyorum şu an full um ama bunu pek tavsiye etmem :)
maaşı en son part 650 750 arasında degişiyordu haftalık 30 saatlik . bide sana 1 ay sonra kart veriyorlar alışveriş kartı içine 40 50 civarı alışveriş yapıyosun carrefourdan .
-
antivirus bunu yazdıcagatay09 bunu yazdı
real carrefour vs gibi alışveriş merkezlerinde part time iş bulabilirsin. en azından ben kocaelide okurken Real alışveriş merkezinde çalışıyordum. 2001 yılında günlüğüm 30 Tl idi. o zaman düşün artık:) 8 saat çalışıyordum. part time çalışanlarda vardı. bi araştır bence.
bende universitem boyunca carrefourda part time çalıştım . part time iyi oluyor orda giriş çıkış saatlerini okuluna göre ayarlıyor ama part olarak sadece kasiyer oluyorsun reyonda full arıyorlar .
ki hala daha çalışıyorum şu an full um ama bunu pek tavsiye etmem :)
maaşı en son part 650 750 arasında degişiyordu haftalık 30 saatlik . bide sana 1 ay sonra kart veriyorlar alışveriş kartı içine 40 50 civarı alışveriş yapıyosun carrefourdan .
hocam ben 42 evlerde besyo okuduğumdan okul real alışveriş merkeze yakın idi. gündüzcü olduğumdan 16 da işe gidip 00.00 da çıkıyordum. 8 saat çalışıyorduk. günlük yevmiye vardı o zamanlar. ben reyoncuydum. sonra manav bölümüne geçmiştim. oradanda teknoloji bölümüne. ama manav bölümü kebabtı:) bu arada her cuma çıkışta her türlü gıda olarak son kullanma tarihine 5 gün kala yada 3 gün kala olanları çalışanlara bedava veriyorlardı envari çeşit hertürlü gıdayı alıyorduk ücretsiz. buzdolabım dışarıya taşıyordu artık o derece. ama güzel günlerdi. her bölümden öğrenci vardı. 30 tl o zaman için günlük harika bir paraydı.