Part-Time İş Önerisi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

eğer umuttepede isen cafe 3bde part time çalışıyordu arkadaş.yine sosyal tesislerde fotokopicilerde bulabilirsin belki iş.Eğer mühendislik okuyorsan şunu bir araştır derim;

http://www.kocaeligazetesi.com.tr/turk-pirelli-ve-kocaeli-universitesi-isbirligi-633694h.htm

Başka bölümler içinde benzer anlaşmalar olabilir.Tabiiki bencede mesleğine yakın bi iş öncelikli ararsan daha iyi olur.Yolun açık olsun..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Eyw hacular. mekatronik mühendisliği okuyorum. kurumsal bir firmaysa farketmez ama değilse günlük ve ya haftalık yövmiye ile çalışmak istiyorum.

ride or die..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

hocam kariyere yenibirişe secretcv ye baktın mı ?

طדṮ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    cagatay09 bunu yazdı

real carrefour vs gibi alışveriş merkezlerinde part time iş bulabilirsin. en azından ben kocaelide okurken Real alışveriş merkezinde çalışıyordum. 2001 yılında günlüğüm 30 Tl idi. o zaman düşün artık:) 8 saat çalışıyordum. part time çalışanlarda vardı. bi araştır bence.

bende universitem boyunca carrefourda part time çalıştım . part time iyi oluyor orda giriş çıkış saatlerini okuluna göre ayarlıyor ama part olarak sadece kasiyer oluyorsun reyonda full arıyorlar .

ki hala daha çalışıyorum şu an full um ama bunu pek tavsiye etmem :)

maaşı en son part 650   750 arasında degişiyordu haftalık 30 saatlik . bide sana 1 ay sonra kart veriyorlar alışveriş kartı içine 40  50  civarı alışveriş yapıyosun carrefourdan .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    antivirus bunu yazdı
    cagatay09 bunu yazdı

real carrefour vs gibi alışveriş merkezlerinde part time iş bulabilirsin. en azından ben kocaelide okurken Real alışveriş merkezinde çalışıyordum. 2001 yılında günlüğüm 30 Tl idi. o zaman düşün artık:) 8 saat çalışıyordum. part time çalışanlarda vardı. bi araştır bence.

bende universitem boyunca carrefourda part time çalıştım . part time iyi oluyor orda giriş çıkış saatlerini okuluna göre ayarlıyor ama part olarak sadece kasiyer oluyorsun reyonda full arıyorlar .

ki hala daha çalışıyorum şu an full um ama bunu pek tavsiye etmem :)

maaşı en son part 650   750 arasında degişiyordu haftalık 30 saatlik . bide sana 1 ay sonra kart veriyorlar alışveriş kartı içine 40  50  civarı alışveriş yapıyosun carrefourdan .

hocam ben 42 evlerde besyo okuduğumdan okul real alışveriş merkeze yakın idi. gündüzcü olduğumdan 16 da işe gidip 00.00 da çıkıyordum. 8 saat çalışıyorduk. günlük yevmiye vardı o zamanlar. ben reyoncuydum. sonra manav bölümüne geçmiştim. oradanda teknoloji bölümüne. ama manav bölümü kebabtı:) bu arada her cuma çıkışta her türlü gıda olarak son kullanma tarihine 5 gün kala yada 3 gün kala olanları çalışanlara bedava veriyorlardı envari çeşit hertürlü gıdayı alıyorduk ücretsiz. buzdolabım dışarıya taşıyordu artık o derece. ama güzel günlerdi. her bölümden öğrenci vardı. 30 tl o zaman için günlük harika bir paraydı.

Toplam Hit: 1452 Toplam Mesaj: 16
iş önerisi