Part Time İş Önerisi
-
haftada 3-4 gün, maksimum 4-5 saat süreyle çalışabileceğim istanbul'da ne tarz iş bulabilirim
-
DeadSoul bunu yazdı
haftada 3-4 gün, maksimum 4-5 saat süreyle çalışabileceğim istanbul'da ne tarz iş bulabilirim
Arkadaşlarımdan 2 tanesi passolig şeysinde çalışıyor. Hem beleşten maçları izliyor hemde part time çalışarak para kazanıyorlar.
Yine bir arkadaşım telesekreter tarzı bir yerde çalışıyor. 4-5 saat değil ama biraz daha fazla çalışıyor
-
ben de part-time iş bakıyorum ankarada. iskoçyaya yüksek lisansa gideceğim eylül ayında o zamana kadar biraz para biriktirmem gerekiyor. önerisi olan arkadaşlar varsa takipteyim
-
Varsa İstanbul civarı bende bakıyorum.
-
Ankara da varsa böyle bir şey bende cumartesi pazar çalışabilirim.
-
arkadaş adam sorusuna cevap arıyor :D İş aramıyor.
Ne tarz iş bulabilirim diyor :D Azıcık sağduyulu olalım :D
-
GodKlaus bunu yazdı
arkadaş adam sorusuna cevap arıyor :D İş aramıyor.
Ne tarz iş bulabilirim diyor :D Azıcık sağduyulu olalım :D
Çağrı merkezinde çalışabilir. Yada anketörlük filan.
-
Hocam decathlona başvur. Çok esnek olabiliyor zamanlar mesela özel zamanlarda haftada 9 saate kadar düşürebiliyorlar. Haftada en fazla 28 saat en az 9 saat çalışma koşulun var.
-
banneduser bunu yazdı
Hocam decathlona başvur. Çok esnek olabiliyor zamanlar mesela özel zamanlarda haftada 9 saate kadar düşürebiliyorlar. Haftada en fazla 28 saat en az 9 saat çalışma koşulun var.
Aynen kesinlikle decathlon olur senin için.
İçeride çalışan yakın bir arkadaşım var. Eğer " evet bir şansımı deniyeyim " diyorsan yarın okulda konuşayım hocam :D
-
GodKlaus bunu yazdıbanneduser bunu yazdı
Aynen kesinlikle decathlon olur senin için.
İçeride çalışan yakın bir arkadaşım var. Eğer " evet bir şansımı deniyeyim " diyorsan yarın okulda konuşayım hocam :D
çok iyi olur hocam haber bekliyorum o zaman :)
-
benim gibi garson ol extralara git :)