Parti Mi Versek?
-
wasd bunu yazdıugur0 bunu yazdıwasd bunu yazdıMylitta bunu yazdı
Sarperi mi diyosun? :D
aynen :D edit: vidyonun sonunda vurdurdukları kim la, birola benzettim :D
direkle bütünleşen militanın gençliği sanırsam, bacakların tekinden tutan birol gaşarı sonrada üstüne çullanıyor.
vay amk :D birol şimdi mylittanın o hali gibi, saçlar da uzun, alakası yok o haliyle amk ondan tanıyamadım
Videoda ya 14 ya 15 yasindayim :))
-
böbrek.avi partisi yapak
-
Prometheus bunu yazdı
böbrek.avi partisi yapak
promethusun evinde parti var.
-
ne oluyor orada lann, o son sahnenin amacı ne... :)
asi27 tarafından 15/Ara/13 14:12 tarihinde düzenlenmiştir -
asi27 bunu yazdı
ne oluyor orada lann, o son sahnenin amacı ne... :)
tbt geleneği
-
Birolla konuştum bugün, giderim hacı düzenlerlerse dedi. Kalanını topla bakalım toplayabiliyosan :D
-
chaoser evlenecek .. face'i de kapattı ama irtibattayız olabildiğince , durqrimast ve jezreel ile'de görüşüyoruz , toplanacağız diyorsanız bu 3 dino'yu ben getiririm...kaptan ve tyler dayı'yı söylememe gerek yoktur sanırım , onlarla çoğu kişi irtibattadır herhalde .
Lemuria tarafından 16/Ara/13 03:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Lemuria bunu yazdıkvasir tarafından 16/Ara/13 03:41 tarihinde düzenlenmiştir
chaoser evlenecek .. face'i de kapattı ama irtibattayız olabildiğince , durqrimast ve jezreel ile'de görüşüyoruz , toplanacağız diyorsanız bu 3 dino'yu ben getiririm...kaptan ve tyler dayı'yı söylememe gerek yoktur sanırım , onlarla çoğu kişi irtibattadır herhalde .
biraz garip değil mi ? -
ulan bikişide benim adımı yazmamış benden iyi dinazormu olur profilde 2008 yazıo aslen 2007 üyesiyim yakında 7yıl olmuş olcak saksı dilim ben ençok beni yazıcaksın