Partitionmagic HDD‘Nin Anasını Ağlattı Acil Yardım ?
-
Müritler HDD im çok parçalı diye PartitionMagic 8.0 ile birleştirme yapayım dedim önce alan yok dedi
birleştireceği disklerin bir kısmını boşattım kabul etti ama diskleri birleştirmiş gibi görünürken
grafik olarak gösterdiği alanda 10 Gb lik bi siyah alan gösterdi tekrar birleştirmeme izin vermedi
programı kapatıp açayım dedim kapattım ama şimdi program dahi açılmıyor
"Partition's drive letter cannot be identified" "Error 117" diye bi hata veriyor ve birleştirmeye çalıştığım disklerin ikiside görünmüyor bari verilerimi kurtarabilsem yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Durum acil bi el atın müritler. -
Hdd den ses geliyor mu ? Bad sector olabilir. Siyah alan fln diyince aklıma şuanlık bi tek bu geldi :/
-
Yok hacı yaw diğer bölümlerde sorun yok ama birleştirmeye çalıştığım 2 bölüme hiç bir şekilde ulaşamıyorum :/
PartitionMagic de açılmıyor.... -
HOCAM pc yi calısan cd ubuntu ile boot et sistemde gparted var adam gibi istedin gibi ayarlar
-
Eyvallah hacım şimdilik hallediyorum gibi ama halledemezsem öyle yaparız artık ;)
-
Bu programı kullanmaya çalışanların ilk deneyimleri nedense hüsranla bitiyor :|
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------
Bu programı kullanmaya çalışanların ilk deneyimleri nedense hüsranla bitiyor :|
-----------------------------katılıyorum daha 2 hafta önce 500 gb lik hdd deki 200 gb lik veri gitti a.q ben o programın :D
-
yedeklerini al, win98 cd ile msdos modunda başlat.. Fdisk yap ve tüm partition ları sil, yeniden birleştir.. yapmayı bilmmiyorsan internetten bak.. resimli anlatım bulursun... en basit ve kesin çözüm bu..
-
diğer arkadaşların dediği gibi
ubuntu live usb/cd ile bilg. çalıştırıp harddiski tamamen silip bölebilirsin (buraya dikkat:hangi formata göre biçimlendirdiğin önemli ntfs yapmanı öneririm)
fdiskle bölümleri tamamen silip yeniden biçim verebilirsin.(diğer seçeneklere göre biraz uzun sürebilir)
bunları bilmiyorum dersen
harddiski başka bir bilgisayara takıp ordan windows ortamında biçimlendirebilirisn-bölümlendirebilirsin ..
-
hypnot1c bunu yazdı:
-----------------------------Bu programı kullanmaya çalışanların ilk deneyimleri nedense hüsranla bitiyor :|
-----------------------------bende hiç sorun vermemişti.. 5-6 hdd bölümlemiştim.. ama defrag yapmadım.. onuniçin bşka bir ey kullanıyordum perfect disc..
-
Arkadaşlar eyvallah cevaplarınız için ama programı tekrar çalıştırabildim
sanırım partition ları birleştirir de ama şimdiki derdim birleştirmeye çalıtığım disk bölümlerinden birinde önemki bilgilerim var onları
kurtarmaya çalışıyorum disk RAW olmuş chkdsk de işe yaramıyor Recover My Files ile kurtarıyordumki tam
elelktrikler gitti sanırım benim bi banyo etmem lazım bu kadar sanssızlığın başka bi açıklaması yok bence :/
Bu RAW ı nasıl geri kurtarırız bilen varmı ???