Pasaport Hakkında
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------
Annesi yada Babası emekli devlet memuru olan yeşil pasaport alamıyor muydu?
-----------------------------Evraklarımı tamamladım parmak izi dışında.Yarına onu da götürüp başvuruyu yapıcam istersen öğreneyim senin için.
-
-
Humerus bunu yazdı:
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Evraklarımı tamamladım parmak izi dışında.Yarına onu da götürüp başvuruyu yapıcam istersen öğreneyim senin için.
-----------------------------Süper olur, haberleşelim.
-
8mm bunu yazdı:
---Erkek cocuk 18 yasina kadar, kiz cocugu da evleninceye kadar Yesil Pasaporttan yararlanir.-------------------------- -
isvicreli1 bunu yazdı:
8mm bunu yazdı:
---Erkek cocuk 18 yasina kadar, kiz cocugu da evleninceye kadar Yesil Pasaporttan yararlanir.--------------------------
-----------------------------çok zaman harcadın mı bu konuyu bulupta 2010 agustostan bu günlere getirmek için..
-
isvicreli1 bunu yazdı:
-----------------------------8mm bunu yazdı:
---Erkek cocuk 18 yasina kadar, kiz cocugu da evleninceye kadar Yesil Pasaporttan yararlanir.--------------------------
Yanlış erkek cocuk 25 yaşına kadar oldu. -
yeşil pasaportu kamu görevlileri we yakınları alabilir. 102,70 yıllık harç 54,00 defter ücreti'dir 2 biomnetrik vesikalık. bir adette nüfus cuzdan fotokopisi yeterlidir ayrıca randevu önceden netten o kadar :D
-
Benim eski konu hortlamış şuan yurtdışındayım eğer pasaport vize ile ilgili sorunu olan varsa bana mesaj atarsa yardımcı olurum.
-
Humerus bunu yazdı:
1 yıllığına pasaport çıkartmak istiyorum.Son zamanlarda pasaport çıkaran arkadaşlar varsa fiyatlar hakkında bilginiz varmı ve son olaraktan neler götürmem lazım emniyete yanımda.
-----------------------------Sen nereye gideceksin ?
-
BarisYigit bunu yazdı:
isvicreli1 bunu yazdı:
8mm bunu yazdı:
-----------------------------çok zaman harcadın mı bu konuyu bulupta 2010 agustostan bu günlere getirmek için..
-----------------------------bırak nan iyi oldu hortlattığı..
bnmde ufak bi sorum var :)
şimdi ben yazın yurtdışını çıkıcam ya zokulu bitince, şu anda yeşil pasaport var bende, ama ağustosun 10 unda yaz okuluda bitiyo haliyle öğrenci olmıcam 10 ağustostan sonra, öğrenci olsam 25ime kadar hakkım vardı,
okul biter bitmez yeşil pasaportum geçersiz olcak mı yoksa bi süresi var mı 1-2 ay gibi bişe?
ben ya zokulu biter bitmez gidicem ama bunu öğrenemedim bi türlü :)
ona göre yeşili iptal ettirip şimdiden normal alıp vize başvrusu vs yapıcam..
aklıma zçam aklma açıköğretime kaydolmayı unuttum, olaydım öğrenciliğim süreydi misti mis..