folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pasaport Hakkında Bır Soru

Pasaport Hakkında Bır Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    AchtunG bunu yazdı

Pasaportu turkıyeden 10 yıllık almak tam bır sacmalık neden mı cunku harcı vs. cok yuksek turkıyede ornegın 10 yıllık 600-800 tl arası fıyat oderken yurt dısında konsolosluklara gıdıp suresını uzatmak ıstıyorum ben pasaportun dedıgınde 20 - 40 dolar arası para oduyorsun 6 aylık alıp gıt gıttıgın ulkede 10 yıllık yaptır derım sana ben oyle yaptım ıykıde yapmısım gerek yok o kadar para vermeye 

Arkadaşım 6 aylık pasaporta birçok ülke vize vermiyor ayrıca schengen vizesi alman imkansız en az 1 yıllık olmak zorunda ayrıca sen bu zeki arkadaşımıza bakma al 10 yıllık kafan rahat etsin uğraşma

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    candemirhalil
    candemirhalil's avatar
    Erkek

Sakın öğrenci pasaportu alma , heleki elinde imkan varsa 3 yıl - 5 yıl - 7 yıl - 10 yıllık öğrenci pasaportu alabilecek durumda dahi olsan alma,günün birinde çalışmak için yurtdışına çıkman gerekir çalışma vizesi çıkartamaz sana işveren,ileride ne olacağı belli değil hayatta, ve 10 yıllık pasaport al

Veni, vidi, vici
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    candemirhalil bunu yazdı

Sakın öğrenci pasaportu alma , heleki elinde imkan varsa 3 yıl - 5 yıl - 7 yıl - 10 yıllık öğrenci pasaportu alabilecek durumda dahi olsan alma,günün birinde çalışmak için yurtdışına çıkman gerekir çalışma vizesi çıkartamaz sana işveren,ileride ne olacağı belli değil hayatta, ve 10 yıllık pasaport al

hocam öğrenci pasaportu ne Allah aşkına. 4 çeşit pasaport var. normal, yeşil , gri  ve kırmızı (diplomatik)

bahsetttiğin vize tipidir de çalışma izni farklı bir şey. adam oraya okumaya giderse ona çalışma iznini kim verecek ? :) ayrıca bende çalışma izni

yokken çalışmıştım sıkıntı olmadı, kaçak falan da değildim normal prosedure de uydum %30 da vergi kestiler sağolsunlar :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

2 yıl önce kesin olarak, 1 yıllık max 2 yıllık veriyorlardı, lacivert öğrenci pasaportu..

O pasaport bir boka yaramaz ve zararlı çıkarsınız sonradan, verin parayı 10yıllık alın rahat edin..

Atıyorum pasaportunuzun bitmesine 7 ay var, vize başvurusu yaptınız, başvurunuz ret yiyebilir bu sebeble..

Şimdi değişmişse bilemem, 2 yıl önce ben 10 yıllık çıkarttım

Toplam Hit: 2454 Toplam Mesaj: 25