Pasaport Kaydı Hk.
-
15 gün degil bazen 1 haftada kapanabiliyor hatlar. oyüzden turistler bizden hat istediklerinde durumu kendilerine anlatıyoruz.
problem şurdan meydana geliyor , bildiğiniz gibi ülkemizde tüm ürünler 1. sınıf , bu yüzden de 1. sınız kaliteye uygun para ödemek zorundayız :)
en kaliteli benzin , en kaliteli cep telefonları , en kaliteli hat vergileri vs vs.
Neyse , eskiden ucuzken insanlar 2 sene de bir çat çat cihaz getiriyorlar vergi engelini az da olsa kırıyorlardı , fakat devlet baba bunu engelemek için ne yapsam da dışardan cep telefonu sokmayı cehennem haline getirsem dedi ve bu çözümü buldu.
Yinede bir çok cihazı yurt dısından alarak Tr dekinden daha ucuza getirebilme şansınız var.
120 TL harc parası.
-
PanxeR bunu yazdı
15 gün degil bazen 1 haftada kapanabiliyor hatlar. oyüzden turistler bizden hat istediklerinde durumu kendilerine anlatıyoruz.
problem şurdan meydana geliyor , bildiğiniz gibi ülkemizde tüm ürünler 1. sınıf , bu yüzden de 1. sınız kaliteye uygun para ödemek zorundayız :)
en kaliteli benzin , en kaliteli cep telefonları , en kaliteli hat vergileri vs vs.
Neyse , eskiden ucuzken insanlar 2 sene de bir çat çat cihaz getiriyorlar vergi engelini az da olsa kırıyorlardı , fakat devlet baba bunu engelemek için ne yapsam da dışardan cep telefonu sokmayı cehennem haline getirsem dedi ve bu çözümü buldu.
Yinede bir çok cihazı yurt dısından alarak Tr dekinden daha ucuza getirebilme şansınız var.
120 TL harc parası.
benim iphone 4 günde kapanmıştı, içimde patlamıştı resmen.
benim kârım 900 tl, işte kayıtla birlikte 780 liraya düşecek ama yine de baya ucuza kapattım.
Fdumanli tarafından 25/May/14 03:49 tarihinde düzenlenmiştir -
460 dolar mı telefon.. baya ucuzmuş hocam o zaman :)
isviçredeki fiyatı 579 yaklaşık 1360 tl
almanyadaki fiyatı 499 euro o da 1400 lira civarı..
http://www.mediamarkt.de/mcs/product/NOKIA-Lumia-1520-wei%C3%9F,48353,464028,1086201.html?langId=-3
yani iyie bulmuşsunuz :))
arkadaşın ukraynalı olmasa taxfree alsa güzel olurdu.. vergiden düşerdi..
vatan hainliği değil hocam.. benim umrumda değil.. askerliğimi de yapmadım..yapmayacağım da.. isterse vatandaşlıktan atsınlar.. gidin insanca muamele görebileceğiniz yerlere oralarda yaşayın..