folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pasaport Vize İşlemleri Ögrenci Olarak İngiltere Gitmek

Pasaport Vize İşlemleri Ögrenci Olarak İngiltere Gitmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

Muridler üniversite ogrencisiyim 2 yıllık bilgisyar programcılıgı okulu bu sene yaz okulunda bitircem (sozel derslerden kaldım :))

yanlız soyle birsey bitiripte ne yapcam neyse

kuzenim ingilterede (iskocya) restaurant gibi bi işletmesi var onun yanına gitmek istiyorumcagırıp duruyor

şimdi ben ögrenci olarak yurtdısına cıkmak istiyorum kuzenim biraz bahsetti ama onunda pek bilgisi yok vize işlemleri filan degişmiş galiba

ben şimdi kuzenin yanına ogrenci olarak gidip yanında calıscam soyle bir sey varmıs kuzenim demişti iki tur vize varmıs biri 3 aylık daha sonra gelip turkiyeden tekrar vize alıp gidiyormussun digeride yurtdısında iken vizeni uzatabiliyormuşsun ben ikincisini yapmak istiyorum hem orda bi dil okuna kayıt olucam 2 yıllıkmıs galiba hemde kuzenimin yanında çalışcam

bu konu hakkında vize pasaport nasıl oluyor yardımızı bekliyorum elbet vardır içiniz acenta işleri ile ugrasan :)))))))))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

burayı alıyım ki sonuca ulaştıgımızda belirtelim sonradan lazım olan biri daha cıkar :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

gbr de yani britanya da bu vize isleri cok sikko hocam öncelikle.

schengen falan da kabul etmiyorlar bildigim kadarıyla..o yüzden davet yaparsa senin icin daha yararlı olur vize alırken falan..

konsolosluga gidip biseyler doldurucak sana davet yolluyacak,onu yolladıgı zaman daha rahat vize verirler.

vize almak icin, http://www.vize.ws/iskocyavizesi.htm

pasaport cıkarmak icin e-pasaport.gov.tr dfen yararlan hocam..

pasaport icin randevu falan almana gerek yok. git emniyet müdürlügüne selamun aleküm hacı abiler de, sıra bekle birazcık sonra gir islemleri yaptırt..

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------

schengen ne oluyor hocam ,

birde istek yapıcakta bildigim kadarı ile vatandaslıgı var ama yinede biraz sıkıntı yasıyormus yani kendi adına sanırım istek yapamıyor o yuzde ama tam bilmiyorum konustugum zaman sorarım

birde asıl mevzu orda iken vizemi nasıl uzatıcam yani ben turkiyeye gelmeden bi 2 yıl kadar orada kalmak istiyorum surekli olarak orada iken vizemi uzatcam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

o öyleymiş galiba bu böyleymiş galibalarla olmaz

2 yıllık içinde çalışma izni olan vize alacaksan, canını çıkartıtrlar

önce dil okuluyla konuş şartlara uyuyormusun bak bakalım,sonra konsoloslukla, sonra dil okulu sana vize için referans mektubu tarzı birşey göndermesi istenecek.

dil okulu olmadan da hayatta çalışma izni olan bi vize alamazsın.

dil okulları da ucuz değildir haberin olsun.

3 aylık vize dediğin olay schengen vizesidir iskoçya da yemez, fransa da oturma iznim olmasına ragmen tr vatandaşı oldugum için ingiltereye geçemiyorum

nurky davet demiş davetler en fazla 90 günluk yapılıyor, hastalık ya da özel bir durum olmadıgı sürece göçmenlerin davetleri kolay kolay kabul edilmez. zaten davet etmek için çok fazla şey istiyolar. önce o vasıfların olacak ki davet edebileceksin

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

samurai bunu yazdı:

o öyleymiş galiba bu böyleymiş galibalarla olmaz

2 yıllık içinde çalışma izni olan vize alacaksan, canını çıkartıtrlar

önce dil okuluyla konuş şartlara uyuyormusun bak bakalım,sonra konsoloslukla, sonra dil okulu sana vize için referans mektubu tarzı birşey göndermesi istenecek.

dil okulu olmadan da hayatta çalışma izni olan bi vize alamazsın.

dil okulları da ucuz değildir haberin olsun.

3 aylık vize dediğin olay schengen vizesidir iskoçya da yemez, fransa da oturma iznim olmasına ragmen tr vatandaşı oldugum için ingiltereye geçemiyorum

nurky davet demiş davetler en fazla 90 günluk yapılıyor, hastalık ya da özel bir durum olmadıgı sürece göçmenlerin davetleri kolay kolay kabul edilmez. zaten davet etmek için çok fazla şey istiyolar. önce o vasıfların olacak ki davet edebileceksin

kızma be hocam bizde ogrenmek için sorduk turkiyede varmı bildigin biryer tam detaylı bilgi edinecegim dil okullarıyle ilgili olarak

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

mIzah bunu yazdı:

Nurky bunu yazdı:

schengen ne oluyor hocam ,

İngiltere ve İrlanda dışındaki tüm AB üyesi ülkelere bu schengen vizesi sayesinde giriş çıkış yapabiliyorsun

SCHENGEN ÜLKELERİ

Almanya Avusturya Belçika Danimarka Finlandiya
    Fransa Hollanda İspanya İsveç  İtalya
    İzlanda Lüksemburg Norveç Portekiz Yunanistan
    Polonya Slovakya Estonya Litvanya Macaristan
    Estonya Çek cumhuriyeti Kıbrıs Rum Kesimi Malta Slovenya

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

vay arkadaş bende gitmek için nasıl bir yer seçmişim yaw şimdi bu konu hakkında tam yardım edebilecek beni yonlendirebilecek biri yokmu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Pasaport için burayı

visa için burayı  

buraları açıp incele. Elin adamı google yapmış, kullansana.

Not: çalışma falan adamlara söyleme bence, tursitik amaçla de yoksa sittin sene vermezler... ( ayrıca önce dil okuluna kaydolursan işin kolaylaşır)

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

bende yaz için schengen aldım 3 aylık ama sonra abd'ye gitmeye karar verdim wat programıyla ama vize reddi aldım arkadasım hem schengen aldı hem abd aldı bakalım 17 sine yeniden randevu aldım alabilirsem çok iyi olacak yazın

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

interconuk.com

Hocam buraya bak. Senin için herşeyi yapar bu danışmanlık firması. Ücretlerini bilmiyorum. Mail at hemen yanıt verirler.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
Toplam Hit: 1523 Toplam Mesaj: 11