Pascal İle Yazdığım Kodları .Exe Haline Nasıl Getirebilirim
-
???????????????????
-
Hoca sana bişi söylicem pascalda program yazmayı biliyorsunda exe yemi dönüştürmeyi bilmiyorsun hahaah :D sende olmasan bladekoray kim güldürcek bizi :D
-
ya ben yeni başladım 2 gün oldu olmadı kodları yazıp ctrl+f9 yapıp çalıştırıyom ama o kodları .exe ye çevirmeyi bilmiyorum
-
bilen yokmu yaw o kadar kişi arasında
-
Ben Pascaldan fln anlamam ama Notepad a yapıştırıp .exe yapamazmısın?
-
hayır öyle olmuyor oradan .pas uzantısı yapıp turbo dan açılıyor
-
Haci sen kod yazdigina eminmisin kod yazipta compile edemeyen ilk insan sensin herhalde... :)) .... Dev-Pas programini indir kur...sonra ctrl+u ile yeni sayfa aç sayfayi temizle...kodu gir...yukarda yeşil onay işereti var ona tikla kodu compile edersin...ok.
-
bir çok ara yüz programı var opus autoplay vs bunlardan birine yazdıgın kodu kopyla yapıştır ve istegin gibi exe haline getir hatta kurulum dosyası oluştura bilir şifre koyabilir otomatik çalışmasını gizli olmaını gerekirse başlangıçta bir kaç yere kendini aktarmasını ayarlayabilirsin kolay gelsin
-
Kardeş pascalı kurduğun klasörün içinde bin klasörü var.(Pascalın exesinin olduğu klasör).ctrl+f9 yapınca eğer farklı kaydet yapmamışsan exe yi oraya kaydediyor.Exe dosyasını oradan alabilirsin.
-
oraya baktım yok
farklı kaydet nasıl yapacaz -
Borland'ın editörünümü kullanıyorsun.Eğer onu kullanıyorsan üstte bulunan menüden file a basıp save as yapacaksın programı ctrl f9 la compile edeceksin oraya atar exeyi.
Toplam Hit: 6522 Toplam Mesaj: 22