folder Tahribat.com Forumları
linefolder Delphi - Pascal
linefolder Pascalda Şifre İsteyip *** Şeklinde Yazma?

Pascalda Şifre İsteyip *** Şeklinde Yazma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca Repeat-Until'e sokarsak donguyu her readkey char'ini hafizaya almak icin ayri bir dongu daha kurmamiz gerekecek.Degisken sayisi artacak :) ..sanki amk 50.000 satirlik program yaziyoruz degisken sayisini dikkate aliyorum :P ... While Do dongusunu kullanarak daha kisa surede yazariz...Hatta ben 2dk yazayim ...Bizim 1.siniftada gosterilmisti Pascal ,bende ilk yazilima pascal ile baslamistim abi Pascal ile siir yazar gibi yaziyorsun cok zevkli ilk baslayanlar icin...syntax'i falan cok basit.
    ----------------------------------------------------
    Hoca sen mantığı yanlış anladın sanırım.Değişken sayısı artmıyor senin yaptığın programın repeat untilli olanı.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Abi olaya bak :) kafam nerede benim :D onumde universitede gecmis donemlere ait yazilim sorulari var,burada bir probleme kafam takildi :) ben onumdeki probleme kafa yoruyorum senin algoritmayi okudum ..tbt deki sorunun cozumunu yapiyorum..senin repeat-until benim onumdeki problemde cozumu uzatiyor ...bende karistiriyorum :) yoksa dedigin gibi benim yazdigim  kodda while-do yu repeat-until olarak degistirip x=#13 yaptigimiz takdirde repeat-until ilede olur....

Neyse ben su problemi cozemeyim forma yazacam zaten :d 

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 4837 Toplam Mesaj: 13