folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Passat Comfortline Mı Superb Elegance Mı?

Passat Comfortline Mı Superb Elegance Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı
    kiNki bunu yazdı
    darkroques61 bunu yazdı Arkadaşım SuperB'yi engelli plakalı olarak aldı 50 Bin TL civarına mesela.. Hem Dizel hem rahat bir merco olmasada gayet ideal.. :)

Ben de böyle almayı düşünüyorum elimde rapor var

engelli plakalarda işaret kalkıyordu en son kalktı mı ? 

İsteğe göre. Arkadaşın arabasında yok..

Kendine İyi Bak ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

Vay arkadas ulkemin derdini zikiyim. omu bumu diyoruz 80k paraya burada millet 5bine aliyor binemedigi yerde atiyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatalaser
    Fatalaser's avatar
    Erkek

Hocam passat 2000 lerde çok çok iyiydi pahalıydı ama iyiydi. Şimdide pahalı ama okadar da iyi değil, Skoda biliyorsunki WV alt markası aynı motor aynı yürür aksam, skoda benim gözümde bir kademe daha iyi, iç mekan yumuşak malzemeden ve insanı sıkan bir tarafı yok. Superb daha çok makam arabası sanki...şimdiden hayırşı olsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ssemih
    ssemih's avatar
    Erkek

Alman arabası olsun da hangisi olursa olsun. Dünyada Alman çeliği diye bi gerçek var.

Birşeyler ilk aşkımı hatırlatsa da son aşkım sendin asla anlamasan da...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

wv ile aynı arabalar şunlar yani bir araba alacaksan bu 3 marka aynıdır sadece tip tasarım değişik şanzumanlar krank milleri koltukları alt takım arka takım motor güçler triger suspansiyon cam kalitesi rahatlık aynıdır.

wv-skoda-seat çünkü seat ve skoda tamamen %100 wv şirketine aittir.

Alıyorsan passat güzel durmuyor skoda superb güzel passat ile aynı , benim tercihim olsa tabii ki SKODA superb , tek olumsuz yönü uzun dingil , sanki bi başkan vali idari bir araba gibi biraz daha dinngil mesafesini kıssalar güzel olur. :) umarım anlatabilmişimdir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Erkek

Beyaz Superb elegance 1,6 tdi dsg siparişi verdim arkadaşlar inşallah pişman olmam. 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek
    kiNki bunu yazdı

Beyaz Superb elegance 1,6 tdi dsg siparişi verdim arkadaşlar inşallah pişman olmam. 

Hayırlı olsun hocam

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeRiM_0_5KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

wv ile aynı arabalar şunlar yani bir araba alacaksan bu 3 marka aynıdır sadece tip tasarım değişik şanzumanlar krank milleri koltukları alt takım arka takım motor güçler triger suspansiyon cam kalitesi rahatlık aynıdır.

wv-skoda-seat çünkü seat ve skoda tamamen %100 wv şirketine aittir.

Alıyorsan passat güzel durmuyor skoda superb güzel passat ile aynı , benim tercihim olsa tabii ki SKODA superb , tek olumsuz yönü uzun dingil , sanki bi başkan vali idari bir araba gibi biraz daha dinngil mesafesini kıssalar güzel olur. :) umarım anlatabilmişimdir.

2012 superb kullanıyorum aracın bazı bölgelerinde vw seat ve audinin logolarını görmek mümkün malzeme kalitesi rahatlık yürüyen aksam motor aklına ne gelirse aynı sadece kasa yani görünüm farklılıkları var

birde yukarıda alıntıda belirttiğim kalın yere katılıyorum araç gerçekten uzun arka koltukta oturan birisi rahatlıkla bacak bacak üstüne atıp oturabiliyor

şimdiden hayırlı olsun hocam kazasız belasız binersin inşallah kesinlikle pişman olmazsın ;)

KeRiM_0_5 tarafından 14/Ara/13 19:42 tarihinde düzenlenmiştir

Bilgi tamamen özgür olmalıdır...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    ssemih bunu yazdı

Alman arabası olsun da hangisi olursa olsun. Dünyada Alman çeliği diye bi gerçek var.

o eskidendi herkes alman imzası arardı şimdi artık herkes motorunu kendi yapıyor...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

aracın şimdiden hayırlı olsun.

eğer satmayı düşünmüyosan 5 yıl falan aldığın araba sana yetecek de arkadaş.

yıllardır evde ford oldu 2-3 yıldır da vw'ye bindim.

vw ve skoda'nın sitelerine gir.

araçların yakıt tüketimine bakarsan skodanın motorları daha az yakıyo :-)

buna anlam veremiyorum bi türlü.

aynı fabrika aynı yazılımlar var ama skoda bütün araçlarda daha az yakıyo :-)

güle güle kullanman dileklerimi sunuyorum mükemmel bi araç almışsın.

bundan sonra alırsan da passat cc veya bmw 3,20d(2010 model vergi düşük olsun) almanı öneririm :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 5972 Toplam Mesaj: 34