Passat Comfortline Mı Superb Elegance Mı?
-
VBDream bunu yazdıkiNki bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı Arkadaşım SuperB'yi engelli plakalı olarak aldı 50 Bin TL civarına mesela.. Hem Dizel hem rahat bir merco olmasada gayet ideal.. :)
Ben de böyle almayı düşünüyorum elimde rapor var
engelli plakalarda işaret kalkıyordu en son kalktı mı ?
İsteğe göre. Arkadaşın arabasında yok..
-
Vay arkadas ulkemin derdini zikiyim. omu bumu diyoruz 80k paraya burada millet 5bine aliyor binemedigi yerde atiyor.
-
Hocam passat 2000 lerde çok çok iyiydi pahalıydı ama iyiydi. Şimdide pahalı ama okadar da iyi değil, Skoda biliyorsunki WV alt markası aynı motor aynı yürür aksam, skoda benim gözümde bir kademe daha iyi, iç mekan yumuşak malzemeden ve insanı sıkan bir tarafı yok. Superb daha çok makam arabası sanki...şimdiden hayırşı olsun.
-
Alman arabası olsun da hangisi olursa olsun. Dünyada Alman çeliği diye bi gerçek var.
-
wv ile aynı arabalar şunlar yani bir araba alacaksan bu 3 marka aynıdır sadece tip tasarım değişik şanzumanlar krank milleri koltukları alt takım arka takım motor güçler triger suspansiyon cam kalitesi rahatlık aynıdır.
wv-skoda-seat çünkü seat ve skoda tamamen %100 wv şirketine aittir.
Alıyorsan passat güzel durmuyor skoda superb güzel passat ile aynı , benim tercihim olsa tabii ki SKODA superb , tek olumsuz yönü uzun dingil , sanki bi başkan vali idari bir araba gibi biraz daha dinngil mesafesini kıssalar güzel olur. :) umarım anlatabilmişimdir. -
Beyaz Superb elegance 1,6 tdi dsg siparişi verdim arkadaşlar inşallah pişman olmam.
-
kiNki bunu yazdı
Beyaz Superb elegance 1,6 tdi dsg siparişi verdim arkadaşlar inşallah pişman olmam.
Hayırlı olsun hocam
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin -
Maddox bunu yazdı
wv ile aynı arabalar şunlar yani bir araba alacaksan bu 3 marka aynıdır sadece tip tasarım değişik şanzumanlar krank milleri koltukları alt takım arka takım motor güçler triger suspansiyon cam kalitesi rahatlık aynıdır.
wv-skoda-seat çünkü seat ve skoda tamamen %100 wv şirketine aittir.
Alıyorsan passat güzel durmuyor skoda superb güzel passat ile aynı , benim tercihim olsa tabii ki SKODA superb , tek olumsuz yönü uzun dingil , sanki bi başkan vali idari bir araba gibi biraz daha dinngil mesafesini kıssalar güzel olur. :) umarım anlatabilmişimdir.2012 superb kullanıyorum aracın bazı bölgelerinde vw seat ve audinin logolarını görmek mümkün malzeme kalitesi rahatlık yürüyen aksam motor aklına ne gelirse aynı sadece kasa yani görünüm farklılıkları var
birde yukarıda alıntıda belirttiğim kalın yere katılıyorum araç gerçekten uzun arka koltukta oturan birisi rahatlıkla bacak bacak üstüne atıp oturabiliyor
şimdiden hayırlı olsun hocam kazasız belasız binersin inşallah kesinlikle pişman olmazsın ;)
KeRiM_0_5 tarafından 14/Ara/13 19:42 tarihinde düzenlenmiştir -
ssemih bunu yazdı
Alman arabası olsun da hangisi olursa olsun. Dünyada Alman çeliği diye bi gerçek var.
o eskidendi herkes alman imzası arardı şimdi artık herkes motorunu kendi yapıyor...
-
aracın şimdiden hayırlı olsun.
eğer satmayı düşünmüyosan 5 yıl falan aldığın araba sana yetecek de arkadaş.
yıllardır evde ford oldu 2-3 yıldır da vw'ye bindim.
vw ve skoda'nın sitelerine gir.
araçların yakıt tüketimine bakarsan skodanın motorları daha az yakıyo :-)
buna anlam veremiyorum bi türlü.
aynı fabrika aynı yazılımlar var ama skoda bütün araçlarda daha az yakıyo :-)
güle güle kullanman dileklerimi sunuyorum mükemmel bi araç almışsın.
bundan sonra alırsan da passat cc veya bmw 3,20d(2010 model vergi düşük olsun) almanı öneririm :-)