Passatta Yaşadığımız Teyp Kod Sorunu?
-
servise gitmene gerek yok. ara servisi şasi numaranı falan istiyorlar ordan da öğrenebilirsin.
-
musa-90 bunu yazdıfox89hakan bunu yazdı
teybi sok ustunde yazıyo cod bulucuyu bılemem
Arkadaşlar saçmalamayın ya torpidoda, yok teyibin üzerinde yazmaz o kod o kod teyibin çalınmaması için yapılmış bişey zaten oldu hırsız teyibi çaldı kod teyibin üzerinde ne güzel tam paket teyp calmışım mı diyecek hırsız :)
Bizde doblo var tanıtım kitapcığının üzerinde yazılıydı mesela bence en mantıklısı da o zaten.
Teybın ustunde yazan teybın serı numarası ne ıcın o yazıyı yazdımı karıstırma. Aracların bı kısmında bu kodu servıs elemanları kaybedersenız dıye endıse etmeyın torpıdoya yapıstırdım dıyor. El altında olması ıcın yada ruhsat ıcınde tasıtıyo bılenler atmıyor bılmeyenlerde atıyor kodu ondan sonra cebelles dur.
-
müridler aracın şase numarasından teybin seri numarasına ulabilirmiyiz peki teybi sökmekte baya zahmetli bi iş çünkü
-
hoca ne şasi numarası ya herkes bi element uydurmuş yaptığımız işi bilmesek inanacaz amk
illa yetkili servise gitmene gerek yok yazdım okumadın mı
vw grubu tamiri yapan herhangi bir tamirciye gidecen adamlarda arıza cihazı var bağlıcaklar çözülcek mesele
öyle servise telefon açayım şase no vereyim kodu söylesinler diye birşey yok ki zaten adamlar söylemez servisimize gelin derler
onlarında yapacağı cihaza bağlayıp çözmek
ayrıcada kullanım kılavuzunda yazıyor teyp kodu zaten atmadıysanız -
128Kbps bunu yazdı
servise gitmene gerek yok. ara servisi şasi numaranı falan istiyorlar ordan da öğrenebilirsin.
Aynen başkada bir şeye gerek yok,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı128Kbps bunu yazdı
Aynen başkada bir şeye gerek yok,
aradık hocamda en yakın servisimize gelmeniz gerek diyor
-
teyibi sök dışarıda ince kablo ele hafıza enteğresi var onun boş şase bacahından artı guruba çok kısa şase yaptır kod siliniyor yapamazsan teyipçiye götür entegreyi yakma sonra