folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Paste.Tahribat.Com Önerisi Hakkında.

Paste.Tahribat.Com Önerisi Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    Mustafa bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Mobil daha ömemli bence

( direk vbullettine geçsek aslında )

Tahribat asp tabanlı diye biliyorum.Vbulletin ise php.Kodlama konusunda pek bilgim yok fakat bildiğim kadarıyla dediğin olay imkansız.

burda imkansiz diye birsey yok burasi tahribat.

Paste.tahribat cix bence gereksiz..

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Mobil daha ömemli bence

Tahribat asp tabanlı diye biliyorum.Vbulletin ise php.Kodlama konusunda pek bilgim yok fakat bildiğim kadarıyla dediğin olay imkansız.

Şuan vbulletinden kat be kat gelişmiş bir forum kullanıyorsunuz. Buna tek dayanağım seo ve sayfa hızı (100ms demiyor) sizse vbulletin gibi hantal veya googleın nefret ettiği bir forum istiyorsunuz hocam :D

Ama paste.tahribat gerçekten güzel olur. Güzel olmasının sebebi biraz daha yazılıma kayar tbt malum bi zik paylaşılmıyo çok nadir varsa yoksa parti çekişmeleri din konular oluyor. Hatta bu tarikatı geliştirme konuları bile kod paylaşımını geçti denebilir. Tarikat özüne dönsün

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    by_Tet bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Mobil daha ömemli bence

Şuan vbulletinden kat be kat gelişmiş bir forum kullanıyorsunuz. Buna tek dayanağım seo ve sayfa hızı (100ms demiyor) sizse vbulletin gibi hantal veya googleın nefret ettiği bir forum istiyorsunuz hocam :D

Ama paste.tahribat gerçekten güzel olur. Güzel olmasının sebebi biraz daha yazılıma kayar tbt malum bi zik paylaşılmıyo çok nadir varsa yoksa parti çekişmeleri din konular oluyor. Hatta bu tarikatı geliştirme konuları bile kod paylaşımını geçti denebilir. Tarikat özüne dönsün

Hocam VB'ye yada phpBB'ye gecilsin demiyorum. Gecilemez denmesine karsiyim. Gecilemez degil gecilmez. Gecilmek istenir ise bir migration tool yazilir elbette imkansiz diye bir sey yok.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Baris yazmis onceden denk geldiydi ama asil simdi fark ettim. Bu tahribat.com la www.tahribat.com nie farkli??? Mesela giris yapiliyken obur taraftan girdigimde giris yap dio ne alaka anlayamadim.

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

benim tanıdıgım holyone  kendi yazmadığı bir altyapıya geçmez, zaten hazır forumlara geçilse ne anlamı kalacak tbt'nin ??   biz böylede seviyoruz eksikleri olsada güzel  geçilmesin başka yapıya  geçileceksede holy kendisi yazsın .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

aslında farklı ve güzel olabilir ancak yapılacağını zannetmiyorum. yönetim meşgul. 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Herseyy tamamlandi pastesi kaldi.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 2747 Toplam Mesaj: 18