Paten Kaymak
-
gel hocam decathlon calısanıyım en uygun paten 54.90 bır ust sevıye 109,90 proflar 199,90 istedigini test eder o sekılde alırsın b.paşadayım beklerım :)
-
sormayı unuttum ya 46 47 numara paten var dimi bulunur ?
-
hocam o nası bi ayak öyle O.o
-
valla paten hakkında bi bilgim yok ama kardeşim evde halının üstünde 2 satte öğrenip dengesini kurup sokağa çıkmıştı
-
OdiN bunu yazdıavatar bunu yazdı
hocam o nası bi ayak öyle O.o
bilmiyorum valla ayakkabı alırken bile zorluk çekiyorum :D
-
düzeltme yapmam lazım dengede durmak mesele değil öğrenmek demek kasılmadan dengeli bir şekilde kaymak ve düşmemeyi veya nasıl düşmeyi öğrenmek bunlar da 1 ay kadar sürüyor adama kolay kolay diyorsunuz gidip ilk gün sürekli düşüp hani kolaydı lan allahsızlar diyecek.
XpertVision tarafından 07/Oca/14 13:48 tarihinde düzenlenmiştir
ayriyeten paten kaymayı öğrenmenin en önemli yolu cesur olmaktır hocam, düşmekten korkmayacaksın sürekli yeni şeyler deneyeceksin, düşmeyi göze alacaksın. -
XpertVision bunu yazdı
düzeltme yapmam lazım dengede durmak mesele değil öğrenmek demek kasılmadan dengeli bir şekilde kaymak ve düşmemeyi veya nasıl düşmeyi öğrenmek bunlar da 1 ay kadar sürüyor adama kolay kolay diyorsunuz gidip ilk gün sürekli düşüp hani kolaydı lan allahsızlar diyecek.
ayriyeten paten kaymayı öğrenmenin en önemli yolu cesur olmaktır hocam, düşmekten korkmayacaksın sürekli yeni şeyler deneyeceksin, düşmeyi göze alacaksın.desene hocam sadist birine paten öğretmek kolaydır diye :P
-
MeTiN_7 bunu yazdı
gel hocam decathlon calısanıyım en uygun paten 54.90 bır ust sevıye 109,90 proflar 199,90 istedigini test eder o sekılde alırsın b.paşadayım beklerım :)
yelken için termal takım ve de kışlık ve baharlık uyku tulumu arıyorum indirim yapma imkanı varsa ek olarak uğrayabilirim
-
XpertVision bunu yazdı
ayriyeten paten kaymayı öğrenmenin en önemli yolu cesur olmaktır hocam, düşmekten korkmayacaksın sürekli yeni şeyler deneyeceksin, düşmeyi göze alacaksın.abi kolay ya :/ zaten öyle şov yapmıcakki, alsın bi klasik paten(frenli) tutsun sevgilisinin elinden sahilde takılsınlar, sonra ben de bisikleti üstlerine süriyim olan var olmayan var diye :)
ama ben atlarım, zıplarım, dönerim filan derse düşer tabi. ama hocam ben uyarayım böyle şeyler deniceksen sahilde özel alanlarda dene, bikaç kişi üstüme düşüyodu nasıl manevralar yaptığımı bi ben bilirim, kimseyi tehlikeye atmaya gerek yok.
benim paten de depoda malların arkasında kalmış büyük ihtimal, arkaya bakamıyorum malesef :/
hsyN tarafından 07/Oca/14 17:26 tarihinde düzenlenmiştir