Paten Kaymak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

gel hocam decathlon calısanıyım en uygun paten 54.90 bır ust sevıye 109,90 proflar 199,90 istedigini test eder o sekılde alırsın b.paşadayım beklerım :)

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek

sormayı unuttum ya 46 47 numara paten var dimi bulunur ? 

Profesyonel Öküz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

hocam o nası bi ayak öyle O.o

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

valla paten hakkında bi bilgim yok ama kardeşim evde halının üstünde 2 satte öğrenip dengesini kurup sokağa çıkmıştı

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek
    OdiN bunu yazdı

hocam o nası bi ayak öyle O.o

bilmiyorum valla ayakkabı alırken bile zorluk çekiyorum :D

Profesyonel Öküz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

düzeltme yapmam lazım dengede durmak mesele değil öğrenmek demek kasılmadan dengeli bir şekilde kaymak ve düşmemeyi veya nasıl düşmeyi öğrenmek bunlar da 1 ay kadar sürüyor adama kolay kolay diyorsunuz gidip ilk gün sürekli düşüp hani kolaydı lan allahsızlar diyecek.
    ayriyeten paten kaymayı öğrenmenin en önemli yolu cesur olmaktır hocam, düşmekten korkmayacaksın sürekli yeni şeyler deneyeceksin, düşmeyi göze alacaksın.

XpertVision tarafından 07/Oca/14 13:48 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı

düzeltme yapmam lazım dengede durmak mesele değil öğrenmek demek kasılmadan dengeli bir şekilde kaymak ve düşmemeyi veya nasıl düşmeyi öğrenmek bunlar da 1 ay kadar sürüyor adama kolay kolay diyorsunuz gidip ilk gün sürekli düşüp hani kolaydı lan allahsızlar diyecek.
    ayriyeten paten kaymayı öğrenmenin en önemli yolu cesur olmaktır hocam, düşmekten korkmayacaksın sürekli yeni şeyler deneyeceksin, düşmeyi göze alacaksın.

desene hocam sadist birine paten öğretmek kolaydır diye :P

Profesyonel Öküz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

gel hocam decathlon calısanıyım en uygun paten 54.90 bır ust sevıye 109,90 proflar 199,90 istedigini test eder o sekılde alırsın b.paşadayım beklerım :)

yelken için termal takım ve de kışlık ve baharlık uyku tulumu arıyorum indirim yapma imkanı varsa ek olarak uğrayabilirim 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı

abi kolay ya :/ zaten öyle şov yapmıcakki, alsın bi klasik paten(frenli) tutsun sevgilisinin elinden sahilde takılsınlar, sonra ben de bisikleti üstlerine süriyim olan var olmayan var diye :) 

ama ben atlarım, zıplarım, dönerim filan derse düşer tabi. ama hocam ben uyarayım böyle şeyler deniceksen sahilde özel alanlarda dene, bikaç kişi üstüme düşüyodu nasıl manevralar yaptığımı bi ben bilirim, kimseyi tehlikeye atmaya gerek yok.

benim paten de depoda malların arkasında kalmış büyük ihtimal, arkaya bakamıyorum malesef :/

hsyN tarafından 07/Oca/14 17:26 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
Toplam Hit: 1752 Toplam Mesaj: 20