Pathoswar PVP
-
samaccc bunu yazdısamaccc bunu yazdı
ardream olan dimi ?
job ne oynayacaksın ?
akşam 19:00 01:00 pk sı deli gibidir.
savaşlar vs aşırı kalabalıktır
TBL . koxp var her pvp de olduğu gibi .
eşit item sayılır .
team yoksa sorun olmaz çünkü çok kalabalık
edit tahminen konu silinir yasasak kınayt
burda övdümya
oç
3 çarımı ve tüm itemlerimi cashlerimi banladı :)
sebep
yok :D
NOT 0 DAN 2 PT FULL İTEM ADAM DİZİP PK ÇIKACAK KC VARDI + İTEM VARDI SERVERN GİZLİ PAZARCILARINDANDIM
pvp pişmanlıktır .
EDİT AHA CEVAPLARI

pvp pişmanlıgın allahı ya. 2017 senesainde bir gün bir arkadaşım rica etti gel pvp ye death ko mu ne yarragımsa.
neyse kafamda iyiydi üye oluyorum cep nosunu yazdım üye olurken o gün bugündür ne yapayım ne edeyim attıkları mesajları engelliyemiyorum.
death ko bilmemne serverımıza gelin, başka bir online oyunun reklamını her boku atıyorlar.
lol dahada büyük bir pişmanlık oyuna girmeden önce 2 tane kas gevşetici yutmak lazım veledi zinalar sövünce kriz gecirmemek için
online oyunlardan bir tek rainbow six siegeyi sevdim pc kaldırıyorsa ona bak ama alakasız bu ko dan
-
pvp oynamamdaki tek amaç offline pazar var . günde 5 6 defa oyuna girip pazar tazeliyorum . bu benim kafa dağıtma yöntemim :)
usko oynasam her türlü para kazanırım ama benim sorunum ben koxp bağımlısıyım . usko dedinmi koxp açmazzsam uyuyamam . koxp açtınmı elveda itemler .
-
Uzun yıllardır açık olan KO PVP real ko ya bir bakın isterseniz. Online oyunculara baktım da 200 gün toplam online oyun süresi olanlar var :)