Pathoswar PVP

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    samaccc bunu yazdı

ardream olan dimi  ?  

job  ne oynayacaksın  ? 

akşam 19:00 01:00 pk sı deli gibidir. 

savaşlar vs aşırı kalabalıktır 

TBL . koxp var her pvp de olduğu gibi .  

eşit item  sayılır   . 

team yoksa sorun olmaz çünkü çok kalabalık 

edit tahminen konu silinir yasasak kınayt 

burda övdümya

3 çarımı ve tüm itemlerimi cashlerimi banladı :)

sebep 

yok :D 

NOT 0 DAN 2  PT FULL İTEM ADAM DİZİP PK ÇIKACAK KC VARDI + İTEM  VARDI SERVERN GİZLİ PAZARCILARINDANDIM 

pvp pişmanlıktır . 

EDİT AHA CEVAPLARI 

pvp pişmanlıgın allahı ya. 2017 senesainde bir gün bir arkadaşım rica etti gel pvp ye death ko mu ne yarragımsa. 

neyse kafamda iyiydi üye oluyorum cep nosunu yazdım üye olurken o gün bugündür ne yapayım ne edeyim attıkları mesajları engelliyemiyorum.

death ko bilmemne serverımıza gelin, başka bir online oyunun reklamını her boku atıyorlar. 

lol dahada büyük bir pişmanlık oyuna girmeden önce 2 tane kas gevşetici yutmak lazım veledi zinalar  sövünce  kriz gecirmemek için

online  oyunlardan bir tek rainbow six siegeyi sevdim pc kaldırıyorsa ona bak ama alakasız bu  ko dan 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

pvp oynamamdaki tek amaç offline pazar var . günde 5 6 defa oyuna girip pazar tazeliyorum . bu benim kafa dağıtma yöntemim  :)

usko oynasam her türlü para kazanırım ama benim sorunum ben koxp bağımlısıyım . usko dedinmi koxp açmazzsam uyuyamam . koxp açtınmı elveda itemler  . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xenopshobe
    Xenopshobe's avatar
    Erkek

Uzun yıllardır açık olan KO PVP real ko ya bir bakın isterseniz. Online oyunculara baktım da 200 gün toplam online oyun süresi olanlar var :) 

Toplam Hit: 4965 Toplam Mesaj: 34
pvp knight online