Patlamalık Şarkılar Lazım
-
tataryigit bunu yazdı
olm böyle şeyler paylaşmayın ben meraklı adamım temin etme imkanım olsa deniycem :)
videoları gezerken youtube'da neler neler gördüm çok fena triplere girmiş millet. Yapmayın etmeyin. ne güzel nargile içiyorum şunun şurasında müptezel yapmayın adamı :):D ahahahahha :D aga boşver bakma sen o triplere. Erir bitersin. Attıktan sonraki gün pisliğini çekersin :)
patlayan çocuk yaz bak eleman neler yapıyor :D öyle olmanın ne manası var dimi :P
-
evdemi patlayacan kekee ?
-
http://www.youtube.com/watch?v=s-t1tifeImw&list=WLE90C0B3D3AAA328D
Lemuria tarafından 30/Eyl/13 12:33 tarihinde düzenlenmiştir -
-
guru guru gubara ...
-
Easx bunu yazdıtataryigit bunu yazdı
olm böyle şeyler paylaşmayın ben meraklı adamım temin etme imkanım olsa deniycem :)
videoları gezerken youtube'da neler neler gördüm çok fena triplere girmiş millet. Yapmayın etmeyin. ne güzel nargile içiyorum şunun şurasında müptezel yapmayın adamı :):D ahahahahha :D aga boşver bakma sen o triplere. Erir bitersin. Attıktan sonraki gün pisliğini çekersin :)
patlayan çocuk yaz bak eleman neler yapıyor :D öyle olmanın ne manası var dimi :P
bi anlatsam başıma neler geldiğini o gün sayfalar yetmez. Çok farklı tepkimelere yol açtı bende. Şuan samanyolu tv açık ve tövbe etmeyi google'dan araştıyorum
-
illa adamı yoldan ççıkaracaksınız :)) şaka şaka sadece dinliyoruz..
-