Patlayan Plesk'den Mysql Kurtarma HK.
-
Merhaba Sayın Müridlerim,
Plesk patladı bozuldu gitti var/lib/mysql klosorünü kurtardım fakat bu dosyalardan doğru düzgün sağlam export alamıyorum bir türlü steller falan filan adında elli tane program var bu programlarla açtığımda görüntüleyebiliyorum ama export etmeye çalıştığımda free versiyon sadece görüntüleme için diyor premium 150 dolar :D bi yardım edebilir misiniz :)
-
Hocam FTP bağlantısı yapamıyor musun?
-
SaviorAngel bunu yazdı
yaptım hocam mysql klosorunu komple çektim sftp ile ama düzgün açılmıyor sağlam bir export alamıyorum sorunum bu
-
VOLT bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
yaptım hocam mysql klosorunu komple çektim sftp ile ama düzgün açılmıyor sağlam bir export alamıyorum sorunum bu
Hocam eğer server değil de bi hosting firmasıyla çalışıyorsan onlar günlük yedek alıyordur rica etsen sana sağlam şekilde Export edip verebilirler en kötü ihtimalle en son yedeğe geri dönsünler oradan çekip Export etsen?
-
SaviorAngel bunu yazdıVOLT bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
Hocam eğer server değil de bi hosting firmasıyla çalışıyorsan onlar günlük yedek alıyordur rica etsen sana sağlam şekilde Export edip verebilirler en kötü ihtimalle en son yedeğe geri dönsünler oradan çekip Export etsen?
maalesef hocam
-
VOLT bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdıVOLT bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
maalesef hocam
https://docs.plesk.com/en-US/onyx/advanced-administration-guide-win/backing-up-restoring-and-migrating-data/backing-up-data/exporting-backup-files.68491/
burayı inceledin mi hocam -
SaviorAngel bunu yazdıVOLT bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdıVOLT bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
maalesef hocam
https://docs.plesk.com/en-US/onyx/advanced-administration-guide-win/backing-up-restoring-and-migrating-data/backing-up-data/exporting-backup-files.68491/
burayı inceledin mi hocamsunucu ubuntu hocam :)
-
ssh bağlantın var mı?
Dump ettin mi?
-
mysqldump -u {kullanıcı adı} -p {db adı} > file.sql
Sonrasında dosyayı da FTP'den çekebilirsin. Veya public dizine atıp URL'den.
https://support.hostinger.com/en/articles/4536328-how-do-i-export-a-database-over-ssh
-
hocam export verinin bozuk olmasından değilde export ayarları ile olabilir. bazen sağlıklı sunucuda bile export alırken sorun olabiliyor. bu hususuda göz önünde bulundur.
-
yeni plesk kurup bi yere dosyayi oraya atsan yemez mi acaba ?