folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Patlayan Plesk'den Mysql Kurtarma HK.

Patlayan Plesk'den Mysql Kurtarma HK.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VOLT
    VOLT's avatar
    Erkek

Merhaba Sayın Müridlerim,

Plesk patladı bozuldu gitti var/lib/mysql klosorünü kurtardım fakat bu dosyalardan doğru düzgün sağlam export alamıyorum bir türlü steller falan filan adında elli tane program var bu programlarla açtığımda görüntüleyebiliyorum ama export etmeye çalıştığımda free versiyon sadece görüntüleme için diyor premium 150 dolar :D bi yardım edebilir misiniz :)

FULL-STACK DEVELOPER | ÖZEL WORDPRESS EKLENTİ VE TEMA İÇİN PM | JETSTOCK.NET PREMIUM INDIRME SERVISI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek

Hocam FTP bağlantısı yapamıyor musun?

No way out
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VOLT
    VOLT's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı

yaptım hocam mysql klosorunu komple çektim sftp ile ama düzgün açılmıyor sağlam bir export alamıyorum sorunum bu

FULL-STACK DEVELOPER | ÖZEL WORDPRESS EKLENTİ VE TEMA İÇİN PM | JETSTOCK.NET PREMIUM INDIRME SERVISI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    VOLT bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı

yaptım hocam mysql klosorunu komple çektim sftp ile ama düzgün açılmıyor sağlam bir export alamıyorum sorunum bu

Hocam eğer server değil de bi hosting firmasıyla çalışıyorsan onlar günlük yedek alıyordur rica etsen sana sağlam şekilde Export edip verebilirler en kötü ihtimalle en son yedeğe geri dönsünler oradan çekip Export etsen?

No way out
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VOLT
    VOLT's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı
    VOLT bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı

Hocam eğer server değil de bi hosting firmasıyla çalışıyorsan onlar günlük yedek alıyordur rica etsen sana sağlam şekilde Export edip verebilirler en kötü ihtimalle en son yedeğe geri dönsünler oradan çekip Export etsen?

maalesef hocam 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    VOLT bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı
    VOLT bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı

maalesef hocam 

https://docs.plesk.com/en-US/onyx/advanced-administration-guide-win/backing-up-restoring-and-migrating-data/backing-up-data/exporting-backup-files.68491/
    burayı inceledin mi hocam 

No way out
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VOLT
    VOLT's avatar
    Erkek
    SaviorAngel bunu yazdı
    VOLT bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı
    VOLT bunu yazdı
    SaviorAngel bunu yazdı

maalesef hocam 

https://docs.plesk.com/en-US/onyx/advanced-administration-guide-win/backing-up-restoring-and-migrating-data/backing-up-data/exporting-backup-files.68491/
    burayı inceledin mi hocam 

sunucu ubuntu hocam :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

ssh bağlantın var mı?

Dump ettin mi?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek
    mysqldump -u {kullanıcı adı} -p {db adı} > file.sql

Sonrasında dosyayı da FTP'den çekebilirsin. Veya public dizine atıp URL'den.

https://support.hostinger.com/en/articles/4536328-how-do-i-export-a-database-over-ssh

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

hocam export verinin bozuk olmasından değilde export ayarları ile olabilir. bazen sağlıklı sunucuda bile export alırken sorun olabiliyor. bu hususuda göz önünde bulundur.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

yeni plesk kurup bi yere dosyayi oraya atsan yemez mi acaba ? 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 4659 Toplam Mesaj: 24
mysql kurtarma