Paylaşımda Son Noktayı Ben Koyuyorum Yaklaşık 1 Terabyte Lık Proğram Arşivi Yok Böyle Arşiv
-
Hojalar Dediğim Gibi Memnuniyetinizi Yönetime ve Profilime Mesaj Olarak Bildirirseniz Benim İçinde İyi Olur Ben İyi Oldukça Sizi Proğramlardan Maarum Etmeycem ;)
-
Her şey karşılıklıdır diyorsun yane.. :) Ha + rep istemişsin ha yorum .:))
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
Her şey karşılıklıdır diyorsun yane.. :) Ha + rep istemişsin ha yorum .:))
-----------------------------Karşılıklı Değil Piriketim Tuğlam :) Yönetim Benden Memnun Kaldığı Sürece ( Müridler Senden Memnun Derse ) Bende Sizleri Memnun Ederim..:) Yönetim Beni Banlarsa Ben Nasıl Sizi Memnun Edeyim ?
-
Site guzel ama denedigim dosyalarin yarisindan cogunda alttaki hata ile karsilastim..
Not Found
The requested URL /chmod.exe was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.13 (Unix) mod_ssl/2.2.13 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 mod_perl/2.0.4 Perl/v5.8.8 Server at www.queesh.com Port 80 -
hangsni indrdgmi naaptgmi sasirdim:F
-
kendimi karıştırdım :S:S
-
:))) eee böyle bi paylaşımda Bırakta kafanız karışsın :) dua edin bilgisayarın sistemi karışmıyor :W
-
proxy switcher 4.3 buldum bide crack bulsam varyaa mükemmel olucak
sagoldostum çok işime yaradı
-
güzel paylaşım ama belirtiyim ben busitede enesten kral paylaşımcı görmedim isterseniz bakın adamın açtığı konulara
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------
güzel paylaşım ama belirtiyim ben busitede enesten kral paylaşımcı görmedim isterseniz bakın adamın açtığı konulara
-----------------------------:)