Paypal 20 Dolar Karşılığında Hesabınıza TL
-
Hocalar iyi günler birşey almam için paypal 20 dolar lazım.Karşılığında hemen gidip Tl olarak hesabınıza yatırırım yakınımda olan bankalar İş Bankası ve Ziraat Bankası diğer bankalarda ise hesabınız yarın gönderme yaparsınız bende yarın gider yatırım parayı
Paypal donuşturucusu boyle diyor ben 31 tl yatırırım hesabınıza daha fazlası lazımsa sorun degıl
30,75 TRYPayPal döviz kuru:1 USD = 1,53759 TRY
-
yalnız paypal 2-3 dolar kesiyor
-
hesap onaysız ise keser yoksa kesmez.
-
syntr bunu yazdı:
-----------------------------
yalnız paypal 2-3 dolar kesiyor
-----------------------------benım bıldıgım kesmiyor hocam kesiyorsa onuda oderım sorun degıl
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
hesap onaysız ise keser yoksa kesmez.
-----------------------------geçen bir arkadaş onaysız hesabından gondermişti kesme davası olmamıştı hocam
-
aynen biraderimde göndermişti bi zaman ondada kesmemişlerdi. gerçi benim hesap onaylı onun bi etkisi varmı bilmiyom
-
tam emin değilim ama gönderdiğin hesap onaysız ise kesiyor.
-
ben genelde ayda 250 dolar civarında dedicated ödemesi yapıyorum her seferinde 4-5 dolar kesiyolar onaylı
-
syntr bunu yazdı:
ben genelde ayda 250 dolar civarında dedicated ödemesi yapıyorum her seferinde 4-5 dolar kesiyolar onaylı
-----------------------------Paypalı daha tam anlamıyla çözemedım hocam belkı şirkete ödeme yapıyorsan vergi filan ayağına kesiyordur aman neyse :D Bana gönderecek biri olursa eğer keserse onuda öderim hocam :)
-
Kişisel ödemelerden yollayınca kesmiyor diye biliyorum :)
-
paypal da para yoksa bile kredi karti da mi yok paypaldan kredi karti ile geçebilion