Paypal Beni Safdışı Bıraktı
-
Bugün aldığım bir eposta üzerine paypalı aradım (aşada eposta ayrıntılarını vereceğim.) ve sonuçlarını yazacağım şimdi size.
Sayın Tayfun Ilme,
Hesabınızın incelenmesi sonucunda http://preturkey.com üzerinden yapmış
olduğunuz satışın PayPal'ın Kabul Edilebilir Kullanım Politikası'na aykırı
olduğu tespit edildi.
Bu ihlaliniz dolayısıyla hesabınız kalıcı olarak sınırlandırıldı.
PayPal'e ilişkin tüm referansları sitenizden ve/veya açık artırma
sayfanızdan kaldırınız. Ödeme seçeneğinin yanı sıra PayPal logosu,
alışveriş sepeti ve benzeri öğeleri de sitenizden kaldırmalısınız.
PayPal Kullanıcı Sözleşmesi'nde, Kabul Edilebilir Kullanım Politikası'nın
ve/veya Kullanıcı Sözleşmesi'nin herhangi bir kısmının ihlali durumunda
PayPal'in kendi takdiriyle ilgili hesabı kapatma yetkisine sahip olduğu
belirtilmiştir.
Kabul Edilebilir Kullanım Politikası çerçevesinde, dosya paylaşımı
hizmetlerine karşılık ödeme kabul edebilmeniz için ön onay almanız
gerekmektedir. Bunlara BitTorrent, usenet ve benzeri siteler de dahildir.
Kabul Edilebilir Kullanım Politikası'nın tam metnini aşağıdaki URL'den
bulabilirsiniz:
https://cms.paypal.com/tr/cgi-bin/?cmd=_render-content&content_ID=ua/AcceptableUse_full&locale.x=tr_TR
Kabul Edilebilir Kullanım Politikası hakkında daha fazla bilgi edinmek için
Yardım Merkezi sayfasına bakınız:
https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/helpweb?cmd=_help
İşbirliğiniz ve ilginiz için teşekkür ederiz. Bu konuda daha fazla sorunuz
varsa veya destek almayı istiyorsanız euaup@paypal.com.tr e-posta adresi
aracılığıyla PayPal Marka Risk Yönetimi Departmanı ile iletişime geçiniz.
Saygılar,
Arikan
PayPal, Brand Risk Managementİletişim departmanına hesabımın sınırlandırıldığını (para almak yok , ödeme kabul etmek yok , para göndermek yok , çekmek yok )
sadece boş hesap olarak duruyor. Ve sebebini sordum beni yaşladış 3 dakika bekletti ve geri döndü , Güvenlik departmanının sadece
tek bir işlemden ötürü değil , genel güvenlik tedbiri olarak hesabımı ve kullanımımı yasakladığını belirtti. Peki dedim bana bir sebep söyleyin
mesela birini mi dolandırdım ne yaptım ? Cevap güvenlik departmanı bu konuda bilgi vermek istemiyor dedi. Tamam dedim kapattım.
Webmoney , moneybookers yolu görünmüştür bana :)
-
an itibari ile hesabımda 0 bakiye ve paypal ödeme metodunu kaldırmış bulunmaktayım.
-
abi böyle bir yetkileri nasıl olabiliyor ki? içinde bir miktar param var ve adamlar parama el koyuyorlar resmen?
-
Moneybookers kimlik doğrulama istiyor mu hocam?
-
tr dan neden açtınki kardeş.
Ben illegal satış yaptım 5 yıl yurtdışından hiç bir şey olmadı. Bir hesap bul yurtdışından ordan devam ettir.
-
sLeymN bunu yazdı
abi böyle bir yetkileri nasıl olabiliyor ki? içinde bir miktar param var ve adamlar parama el koyuyorlar resmen?
hocam so 180 günlük aldıgın ödemeleri çekebiliyorsun da , yani öyle bir yazı yazdı hesabımda ben kapatılma sebebini öğrenemedim...
-
DevilRullz bunu yazdı
Moneybookers kimlik doğrulama istiyor mu hocam?
Kimlik doğrulama eğer bir olay oldu diyelim hakkını savunacaksan paypal da da öyle , adam ürünü verdiğim halde para iadesi istedi
arıyorum paypal annemın adınaydı (geçen sene ) paramı alamadım size destek veremeyiz demişlerdi gittim kendi adıma esap açtım.
Moneybookers de de hesap , kredi kartı , kimlik onayı yapılıyor ama sanırım kredi kartı onayı yetiyor işlem yapmak için ileride sorun cıkarsa destek vermezler gibi geliyor.
PanxeR tarafından 26/Haz/13 14:52 tarihinde düzenlenmiştir
-
bunlar böyle yapa yapa paypal oldu işte
ne paralar çalıyolar kimsenin haberi yok :)
zamanında bu sistemi yazmak varmış :) -
benimde 250 içerde var serefsizler eylulu bekliyom
Mx0TBT tarafından 26/Haz/13 18:15 tarihinde düzenlenmiştir -
yabanci forumlarda millet cok agliyo paypaldan, icerde 15-20 bin dolari varken hesabi dondurulanlari 1-2 sene parasini alamayanlari cok gordum
-
ipTelefon bunu yazdı
yabanci forumlarda millet cok agliyo paypaldan, icerde 15-20 bin dolari varken hesabi dondurulanlari 1-2 sene parasini alamayanlari cok gordum
180 gun sonra benim bu 250 alamama durumumda olurmiki ?