Paypal Bozan Varmı?
-
KaRaKuLe bunu yazdı
suha abi yapmazsa yarin sat9da hesabinda olacak sekilde para aktarabilirim 400e 365 ayni sekilde :)
Dönen tekere taş koymayalım :P
-
PanxeR bunu yazdı
÷ 20 komisyon ile bu isi yapiyordum. Ibne paypal risk olusturuyorum diye banladi daha 1 tane mutsuz musterim yok. Olamazda.
400 e 365 iyi fiyat. Suha dan zarar gelmez :)
%20 iyi fiyatmış hacım :) Nerden seinledi bunu ibne pay? :) Amk risk neresındeymıs bunun :)
Eywallah bu arada :) -
abi yapamazsan diye dedim yani ayıpsın :) süha abiye ben de kefilim hacılar
-
valla at paypalıma. enpara hesabım var hemen geçiyo sanırım. eğer kesinti falan durumu yoksa gönderirim hemen. komisyonsuz
-
bende paypaldan alışveriş yapıyorum yardımcı olurum skyp den ulaş ama buraya sürekli bakamıyorum oleycom mislicom tarzı sitelere gönderebilirim hemen geçer hesabına.
Edit : + olarak paypal hesabıma geçeni geçerim ama geçeceğim hesapta senin adına olmalı misli.com yada oley.com yoksa ben girmem bu işe. özelden skyp istiyebilirsin.
wordros tarafından 27/Eyl/13 00:33 tarihinde düzenlenmiştir -
400 tl gönderildi, dönüş bekleniyor,
Cosmic geç gördüm hocam bir dahaki sefere sendeyim :)
-
morf1n bunu yazdı
400 tl gönderildi, dönüş bekleniyor,
Cosmic geç gördüm hocam bir dahaki sefere sendeyim :)
Hocam parani gectim hesabina , saat 05:30 itibariyle ama sanirim 09:00 gibi gorebilirsin hesabinda...
Islem dekontunun bir ornegini de mail adresine yolladim , inceleyebilirsin.
Saygilar
-
Sen bir harikasın dostum bu kadar erken beklemiyordum, sürekli sendeyim artık :)
-
hayirdir alarm kurupta mi kalktiniz para isleri icin yoksa hic mi uyku tutmadi .P
-
hojucuk bunu yazdı
hayirdir alarm kurupta mi kalktiniz para isleri icin yoksa hic mi uyku tutmadi .P
Hocam ben sabah 05;00 te gidiyorum ise :-)
Para isleri icin kazanmak icin hergun erkenciyim :-)