Paypal Hesabına Kayıtlı Kredi Kartı
-
Merhaba arkadaşlar,Paypal hesabına kayıtlı kredi kartım var ve çeşitli sitelerden alışveriş yapabiliyorum,fakat benim istediğim istediğim miktarı alışveriş yapıyormuş gibi veya başka bir şekilde banka hesabıma aktarıp nakit olarak atmden çekme şansım var mı? Kısacısı paypaldaki kredi kartımı kullanarak nakit para çekmek istiyorum bi şekilde.Çünkü kredi kartı nakit avansa izin vermiyor bende paypalı kullanmak istiyorum.Yardım için teşekkürler
-
başka bir hesaptan bağış yaptırt
-
Para gönder kısmından birinin paypalına gönderirsin, o banka hesabına çeker sonra havale ile gönderir sana (Gönderirken paypal ortalama %4 komisyon alır)
Kendi kendine yapmaya çalışırsan diğer paypal hesabın teyitli olmadığı için sorun çıkartabilir
-
Hesabım onaylı değil yinede para gönderebilir miyim?
-
flassy bunu yazdı
Hesabım onaylı değil yinede para gönderebilir miyim?
Gönderırsın :)
-
Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?Ben paypala göndersem onlar bana havale yapabilir mi ziraat bankası kartıma?Komisyonada razıyım
-
flassy bunu yazdı
Yardımcı olabilecek arkadaş var mı?Ben paypala göndersem onlar bana havale yapabilir mi ziraat bankası kartıma?Komisyonada razıyım
Ne kadar gonderıceksın hocam?
Bankadakı param yeterlıyse yaparım.
PAypalıma gonderırsın ben paypal dan gerı hesabıma cekerım.MEBLAĞ?
-
suhatuna yardımcı oldu.Çok teşekkürler.güvenilir bir arkadaş.
-
flassy bunu yazdı
suhatuna yardımcı oldu.Çok teşekkürler.güvenilir bir arkadaş.
Eywallah hocam sagolasın ...!
Elimizde olan birsey oldugu surece TBT Müridlerıne yardıma herzaman açıgız :) -
nası yardımcı oldu? onun yerine kuyumcudan altın al geri ona sat.sonucta kredi kartı seninse tabi:)
cracker tarafından 11/Şub/13 09:35 tarihinde düzenlenmiştir -
daha kolayı var hacı sanal pazardan satış yaptır kendi kendine hem de 12 ay taksitle %5 komisyonla