Paypal İle Ödeme Yapamıyorum
-
he anladım sorunu evet cevaplamışlar.. faceden eklemiştim kabul edersin hocam :)
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------he anladım sorunu evet cevaplamışlar.. faceden eklemiştim kabul edersin hocam :)
----------------------------eklendi hocam
-
hocam torrent için alacaksan bilgiler gitsin kafanı yorma, hem aldığın offshore'un nasıl olsa global yayın değil tarikat için yapacaksın. offshore'un seni gammazlayacağı da amerikalı yetkililerden binde bir ihtimal şikayet olursa. bu arada 45 dolarlık vps yetecek mi hocam müritler 1 günde sömürür.
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------hocam torrent için alacaksan bilgiler gitsin kafanı yorma, hem aldığın offshore'un nasıl olsa global yayın değil tarikat için yapacaksın. offshore'un seni gammazlayacağı da amerikalı yetkililerden binde bir ihtimal şikayet olursa. bu arada 45 dolarlık vps yetecek mi hocam müritler 1 günde sömürür.
-----------------------------yetmezse artırrız yaw dert ettiğin şeye bak :D
-
sana dedim ki paypalı aktif kullanan arkadaşına şifreyi ver o alsın hala burnunun dikine gidiyorsun ayrıca hayat felsefem birşeyler olmuyrsa zorlamam vardır bir hayır derim
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
sana dedim ki paypalı aktif kullanan arkadaşına şifreyi ver o alsın hala burnunun dikine gidiyorsun ayrıca hayat felsefem birşeyler olmuyrsa zorlamam vardır bir hayır derim
-----------------------------anlamadığım şeyi kurcalamam diyorsun yani :D
güzel felsefe :)
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------anlamadığım şeyi kurcalamam diyorsun yani :D
güzel felsefe :)
-----------------------------Kuranda bile yazar hocam bilmiyorsan öğren :) bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
-
Nerden aliyorsun vpsi? Bana link atabilir misin aldigin paketi falan