folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Paypal İle Tiktok'tan Ödeme Alma Sorunsalı (Yardımcı Olabilecek Var Mı? )

Paypal İle Tiktok'tan Ödeme Alma Sorunsalı (Yardımcı Olabilecek Var Mı? )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kentaki
    Kentaki's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    Kentaki bunu yazdı

Hocam senin adına paypal açalım istersen ücreti karşılığında ordan da uption'a çekersin. Detay için pm

Hocam uption falan anlamam ben 🤷🏻‍♂️

Paypalı da başka yerden açarız , daha önce çok paypal kullandım , en son 8/10 sene önce 250$ parama "SİZİN OLDUGUNUZU ANLAYAMİYORUZ" Vsss bahaneler bularak coktuler (Kıbrıs paypaldi) ...

O yüzden hali hazırda ödeme alan birisi varsa ve yardımcı olabilirse tercih sebebim ...

Hocam o zaman göndert benim paypala atayım sana TL karşılığını. PM den yazıyorum maili

Whatsapp : +15642123298 | Telegram : @unomedya | Website : https://tr.uno-medya.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

@Kentaki Hocam candır 🙏🏻 ☺️ Yine Sorunumu çözdüğü icin Teşekkürler kendisine ... 

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Tiktok icerik olarak ne uretiyorsun hocam ? Ingilterede  uzerinden bende icerik uretmek kazanc saglamak istiyorum.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kentaki
    Kentaki's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

@Kentaki Hocam candır 🙏🏻 ☺️ Yine Sorunumu çözdüğü icin Teşekkürler kendisine ... 

Ne demek hocam rica ederim, bol kazançlar

Whatsapp : +15642123298 | Telegram : @unomedya | Website : https://tr.uno-medya.com