folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder PAYPAL İle Yurt Disina Ödeme Yapabilecek Kredi Karti Onayli Biri Varmi?

PAYPAL İle Yurt Disina Ödeme Yapabilecek Kredi Karti Onayli Biri Varmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Hocam göndermediyse aynı işlemi denemeseydin. Komplike bir problemin oldu :S , Çözüm Merkezi mi ne olacak menüden oradan bir şeyler bulmaya çalış.
    Müşteri hizmetleriyle iletişime geçmen de gerekecektir muhtemelen.
    Tavsiyem alttan al, böyle duygusal anlatma durumu.
    Dip Not: Her ihtimale karşı umarım yedek bir 200 Dolara daha sahipsindir.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glimpse
    glimpse's avatar
    Erkek

Hocam sanirim 200$ uctu gitti....

Kredi kartim yok, nasil onaylatayim...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glimpse
    glimpse's avatar
    Erkek

Gitti paraciklar...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    hoca western union kullansan? tabi yarını beklemen falan gerekir yada sağında solunda garantide hesabı olan birini bul arasın müşteri hizmetlerini internet subesini açtırsın orda sanal kartı var.ordan hemen moneybookerstan halledersin olmadı paypaldan yaparsın. edit:paypaldaki parayı çekmesi 2-3 gün sürer kardeşinin western unionla yollaman lazım.ama anlık olarak sadece paypalda kullanabilir yollarsan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    bokkafa bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca western union kullansan? tabi yarını beklemen falan gerekir yada sağında solunda garantide hesabı olan birini bul arasın müşteri hizmetlerini internet subesini açtırsın orda sanal kartı var.ordan hemen moneybookerstan halledersin olmadı paypaldan yaparsın. edit:paypaldaki parayı çekmesi 2-3 gün sürer kardeşinin western unionla yollaman lazım.ama anlık olarak sadece paypalda kullanabilir yollarsan
    -----------------------------
    Yurtdışı deneyimim pek olmadı Paypal'la duyduğum kadarıyla komisyonu ekonomik ama dediğin metodlarla pahalıya gelir komisyon olarak. 300 milyona 35 milyon komisyon alır.
    Ayrıca içerideki parasını aktarması ya da kurtarması lazım Paypal'dan.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glimpse
    glimpse's avatar
    Erkek

param paypal de kaldi, kredi kartini onaylamami istiyor, agam hic olmadiki kredi kartim, bana code göndercekmis 3.00tl cekip kredi kartimdan....

paranin üstüne yattilar la...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glimpse
    glimpse's avatar
    Erkek

Soyadim EMRECAN, isim kismini degistire biliyorum ama Soyad sabit kaliyor, en fazla türkiyeden EMRECAN soyadli birini bulup kredi kart numarasini isteyip onaylatirmak kaliyor. Buda imkansiz gibi birsey gitti bizim 315 tl....

Paypal kullanmayin sacma salak bir ödeme sistemi...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

para gonderin kısmındaki bireysel ödemelerden yollayamıyormusun?

devamlı paypal kullanıyorum online ödemelerde hiçbir sorun yaşamadım şuana kadar.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

hatırladıgım kadarı ile birkerede max 150 dolar gönderiliyordu oyuzden olabiler

"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

yıllardır paypal kullanıyorum hiç sorun yaşamadım yurt içi yurt dışı sorunu da yaşamdım hesabım onaysız ama belki 700 $  lık harcama yapmışımdır

sende niye böyle oldu bilmiyorum belki yeni açılan üyeliklerde böyle oluyordur

o parayı kredi kartın yoksa paypal a nasıl aktardınki

Toplam Hit: 3714 Toplam Mesaj: 23