Paypal Kapandı
-
Ben Transfer bile yapamadım bankaya kabul etmiyordu. Gönder diyorum POST yapmıyor . Para bakiye de kalıyor . bende 32$ gönderdim Lösev'e gitti. Hayırlısı olsun.
-
0,01 TL param varmış, kendi hesabıma aktaramadım, en az 15 TL diyor :)
-
-
Şimdi facebookta dolaşırken arkadaştan gördüm. Amerikan bankasından hesap açıp hesabı orada tanımlayıp paypalı oraya tanımlasak nasıl olur sizce ? O bankadanda Türkiyeye transfer yapılabilir diye düşünüyorum. Tabi para atlaya atlaya biraz değer kaybeder ama amaca uygun çalışır diye düşünüyorum. Fiyat tarifeleride bizim bankalarla aynı açıkcası. Üye oldum bakalım kartımız gelsin bir deneylim. Bence sizde bir inceleyin derim.
designerboyalee tarafından 31/May/16 16:31 tarihinde düzenlenmiştir -
http://shiftdelete.net/paypal-icin-uzulduk-ve-surpriz-oldu-72005
-
Ekşide 2449,25 dolar. diyor ulan yuh beee helal olsun :) daha bizim gönderdiklerimizden haberleri yok bizim gibi kayıtsız ne kadar insan kalan bakiyelerini göndermiştir kim bilir bu iş bizim lösevdeki miniklere yaradı desenize en çok onlar sevinecek paypalın kapandığına :)
-
İşin ucu yine bize dokunucak! Ama yapacak bir şey yok!
-
VEXTA bunu yazdı
14 tane siteye düzenli ödeme vermişim paypaldan
amk ben kredi kartı kullanmıyorum ee soktumun sitelerine kredi kartım olsa bile bilgileri girmek istemiyporum. boku yedik galiba inceden.
Artık sanal kart kullanacağız zorunlu olarak. fakat bir sıkıntı olduğunda paypal ile refund isteyebiliyorduk. Bu güvence de elimizden gitmiş olacak.
-
sakabey bunu yazdıVEXTA bunu yazdı
14 tane siteye düzenli ödeme vermişim paypaldan
amk ben kredi kartı kullanmıyorum ee soktumun sitelerine kredi kartım olsa bile bilgileri girmek istemiyporum. boku yedik galiba inceden.
Artık sanal kart kullanacağız zorunlu olarak. fakat bir sıkıntı olduğunda paypal ile refund isteyebiliyorduk. Bu güvence de elimizden gitmiş olacak.
aynen aynen bi keresinde aynı ödemeyi site 3 kere çekmişti paypala başvurmuştum 1 hafta içinde 2 sini iade etmişlerdi. hoff :(
-
Tam rezalet ya, çin gibi yasakçı bir ülkede dahi yasak değilken bu nedir abi