Paypal Niye Boka Sardı?
-
CooLSTuFF bunu yazdı
bu amk ipnelerine üye oldugumda kartı tanıtmak için para cekmişti onu nasıl geri alabilirim ?
şifreyi girince yatırıyorlar
-
nerden yapicam onu işte :)
-
CooLSTuFF bunu yazdı
bu amk ipnelerine üye oldugumda kartı tanıtmak için para cekmişti onu nasıl geri alabilirim ?
zaten parayı paypal bakiyene eklemiyormu hocam kaç kuruşun lafını mı yapıyorsun :D
bakiyen 16 tl nin üzerinde oldugunda çekebiliyorsun sanırsam
-
cok bisey değil ya zaten yurt dısı alısverişlerde o bakiyeyi kullanamıyorsun dye biliyorum ..
-
buruksu bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıRETRET bunu yazdıCitizen bunu yazdı1234567B bunu yazdı
Alternatif kullandığınız birşeyler varmı siktiredelim ibneleri
Yandex'in benzeri bir servisi var ama Türkiye'ye getirmediler.Bi getirseler Paypal'ı sikip atacak.
dealden ürün getirtecem ne kullanacağımı şaşırdım amk.
iyide "paypal"[Dx i kastetmiştim] direk KK ile ödeme kabul ediyorki niye paypal kullanıyorsunuz?
ÇOK BÜYÜK EDİT: epoksi koklamaktan gün boyu beyin erimiş tabi, Dealextreme olacak o....
iştemi kullanıyorsun epoksiyi hocam sen, kullandıgın alan nedir...?dudullu organize sanayide çıkma tanponcuyum, epoksiyle tanpon tamir ediyorum.

-
RETRET bunu yazdıburuksu bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıRETRET bunu yazdıCitizen bunu yazdı1234567B bunu yazdı
Yandex'in benzeri bir servisi var ama Türkiye'ye getirmediler.Bi getirseler Paypal'ı sikip atacak.
iyide "paypal"[Dx i kastetmiştim] direk KK ile ödeme kabul ediyorki niye paypal kullanıyorsunuz?
ÇOK BÜYÜK EDİT: epoksi koklamaktan gün boyu beyin erimiş tabi, Dealextreme olacak o....
iştemi kullanıyorsun epoksiyi hocam sen, kullandıgın alan nedir...?dudullu organize sanayide çıkma tanponcuyum, epoksiyle tanpon tamir ediyorum.

özellikle bijuteri alanında kullanılan cam şeffaf epoksi reçine arıyorumda ne zamandır, belki de bi ümitle senin alanındır diye umutlanmıştım :D
-
buruksu bunu yazdıRETRET bunu yazdıburuksu bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdıRETRET bunu yazdıCitizen bunu yazdı1234567B bunu yazdı

özellikle bijuteri alanında kullanılan cam şeffaf epoksi reçine arıyorumda ne zamandır, belki de bi ümitle senin alanındır diye umutlanmıştım :D
valla şu ana kadar hobi maksatlı sandal yapımında gövdeyi kaplama dışında epoksi kullandığımı hatırlamıyorum.