Paypal Ödemesi
-
Paypal kapanmadan önce hesabımı silmiştim, ebayden bişey almam gerekti ve güvenemedim kimseye. Ve paypal'dan azerbaycan adresli/telefonlu bir hesap açtım. Ardından alışverişi yapmak istediğimde kart eklememi istedi doğal olarak enpara kartımı denedim ve 10 lira gibi bir rakam çekti geri yatırılacak dedi neyse onaylandı alışverişimi yaptım, 3-5 gün sonra enparadan teyit ücretnin geri gelmediğini görüp paypal'a form doldurdum ertesi gün cevapladılar ve biz yaptık bankanızda sıradadır dediler, 1-2 gün sonrasında da geldi zaten. şuan sorunsuz kullanabiliyorum. (kartı eklerken adresimi vs. tr adresimle girdim yinede azerbaycan - türkiye çifte yaşayan gibi biriyim sanırım onların gözünde.)
edit: şimdi tekrar kontrol ettim. fatura adresim tr, ülkem - vatandaşlığım tr, cep telefonum onaylı, sadece ekstra olarak azerbaycanda rastgele bir numara mevcut.
tuuruls tarafından 19/Şub/19 21:40 tarihinde düzenlenmiştir -
paypal neden ülkemiz de yok. nie tüm yeniliğe güncellemeye girişime kapalıyız anlamıyorum.
-
Bitcoin ile ödeme teklif et büyük ihtimalle kabul ederler
-
Kaan bunu yazdı
Geçen eskiden kullandığım, sonradan kullanmadığım tr paypal hesabina, ingiltere adresi girerek garanti sanal kartiyla işlem yapabildim. Denemenizi öneririm.
2-3 defa alışveriş yaptım ebayden
https://i.resimyukle.xyz/a6IQxN.jpeg
İngiltere adresi ekledim, ödeme yapmaya çalışırken aldığım hata...
-
telekom bunu yazdı
Paypal.co.uk adresinden uye olabilirsin. E-postani dogrula, telefonu salla. Sadece e-posta dogrulamasi yaparsan sifreni unuttugunda telefon onayi vs. istemez.
Bu sekilde kullaniyorum, ~2000 dolarlik alisverisim oldu, herhangi bir sorun yasamadim, hala kullaniyorum.
Üye oldum.
Adres tamam. E-mail doğrulama tamam.
Ödeme gönderebiliyorum ama bilgi doğrulaması istiyor. 21 Mart’a kadar tamamlamazsam kısıtlama gelecekmiş...
-
TiThousand bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Paypal.co.uk adresinden uye olabilirsin. E-postani dogrula, telefonu salla. Sadece e-posta dogrulamasi yaparsan sifreni unuttugunda telefon onayi vs. istemez.
Bu sekilde kullaniyorum, ~2000 dolarlik alisverisim oldu, herhangi bir sorun yasamadim, hala kullaniyorum.
Üye oldum.
Adres tamam. E-mail doğrulama tamam.
Ödeme gönderebiliyorum ama bilgi doğrulaması istiyor. 21 Mart’a kadar tamamlamazsam kısıtlama gelecekmiş...
Adres neresi verdin bilmiyorum ama bende bir dogrulama istemediler, ben google maps'ten londra'nin guneyinde mahalle arasindan bir ev secip adres bilgilerini vermistim. cok muhim bir seyse photoshop, gimp rulz. ;)