Paypal Satış Yapanlar Dikkat !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam bence kullanıcıya ses etme, bi promosyon maili gibi bişey at 1000 tlye iphone 6 gibi bişey. onu alırken boş kutu kargolar geçirirsin.

abd den müşteri yabancı türk olsa telefon ile hallederim zaten çözerim sorunu

neyse zararımı biraz karşıladım , adama sattığım kodları iptal ettirdim parayı geri aldım başkasına satarım.

@Mustafa

hesabımdakini çekmiş

PanxeR tarafından 29/Eki/14 01:43 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Bunu steamde de yapıyorlar aman oyun için girip de oyuna gelmeyin. Adam bir itemi takas olarak istiyor. Yerine gift verecek oluyor mesela. Gifti paypalla alıyor ve takası yapıyor. 3-5 gün sonra ödemeyi geri çekiyor iteminin gittiğiyle kalıyorsun. Gerçi steame ticket atınca adamlar geç de olsa olayı telafi ediyorlar ama senden itemi alan adam hızlıca elinden çıkardığından steam adama yetişene kadar dünyanın parasını kaldırıyorlar.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    Haymatlos bunu yazdı

Bunu steamde de yapıyorlar aman oyun için girip de oyuna gelmeyin. Adam bir itemi takas olarak istiyor. Yerine gift verecek oluyor mesela. Gifti paypalla alıyor ve takası yapıyor. 3-5 gün sonra ödemeyi geri çekiyor iteminin gittiğiyle kalıyorsun. Gerçi steame ticket atınca adamlar geç de olsa olayı telafi ediyorlar ama senden itemi alan adam hızlıca elinden çıkardığından steam adama yetişene kadar dünyanın parasını kaldırıyorlar.

geçen rus'un teki ısrarla itemlerini 2'ye katlamak istemez misin deyip duruyodu cs go'da

bastım engeli geçtim puşta, demek taklaya getirecekti böyle :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Daha önce de başıma gelmiş bir olay tekrarladı.

Pezevengin evladı biri yüklü miktarda premium code satın aldı , 2 hafta sonrada ödemeyi bankasını arayip haberim yok deyip iptal ettirmiş.

Paypal ile konuştum ve kullanıcı sözleşmesini okudum. Dijital ürün sattığım için ne kanıt sunarsam sunayım ödemeyi geri iade edeceklerini

bu işlemi başta kabul etmemin süreci hızlandıracağını söylediler , yani mailleri delil olarak ödeme kodunu kişinin verdiğim kodu kullandığını

ispatlasam bile ödemeyi bana iade etmiyor çünki bankaya iptal ettirmiş.

Sadece satıcıyı koruduğu tek nokta , ürün kargolu bir ürün ve takip kodu varsa her türlü arkanızdayız diyor. Diğer türlü güle güle paralar.

Neyse buişte 4 yılda yediğim 2. kazık oldu. İnşallah devam etmez , e ticaret kullananlar özellikle dijital ürün satanlar dikkat etsinler

yüksek meblaları kabul etmesinler 100 lira fazla kazancaz diye şemsiye girmesin.

İtiraz surecı nasıl ıslıyordu zamanında ebayden satın alıp urun gelmedı dıye paypala ıtıraz edıp 2 ay sonra urun geldıgını bılıyorum . hem ucretım ıade edılmıstı hemde urun gelmıstı ama taa 2008 de fılandı. 

bıryerden bır sey alıcam yazılım bazlı cok ta sıkko bır sıte .paypala itiraz edıp ıade mı ısteyecegım yoksa dolandırıldım mı demelıyım ? 

senın surecınde gelen acıklamaları buraya koyarmısın ona gore hareket edeyım 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Aynen paypal haklı haksız umursamıyor kime gücü yeterse onu s**iyor bu durumda. Aksi halde o meblağ paypala gireceği için. Yapabileceğiniz birşey yok dükkansanız, paypalla satmayın. Yada adamin telefon numarasini falan isteyin arayın satıştan önce bi nebze de olsa düşürür ihtimali. Bireysel satış yapıyorsanız güvenmedik kişilerle alışveriş etmeyin.

The king is bleeding.
Toplam Hit: 1601 Toplam Mesaj: 16