folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Paypal Sorunu (4 Digit)

Paypal Sorunu (4 Digit)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Bi sorunum daha var

This payment cannot be funded with a credit card at this time. diye bir hata veriyor bazen nedeni nedir paypal limitimi paypal limitiyse nasıl yükseltebilirm

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    payapala üye olup kredi kartı ekledigin zaman direk 1 dolar ceker hesabından. kartın baglı oldugu bankanın internet sitesine girer harcamalarına bakarsın örnegin böle bişey vardır 6567paypal 13504 YTL gibi o baştaki 6567 yi girmezsen paypal hesabını verified yapamazsın bunun herangi bir zararı olmaz öylede kullanabilirsin tek zararı haftada 100 dolarlık harcamanın üzerine cıkamazsın ( zaten 100 doların üzerine cıkmayanlar zaten unverified olarak bıraksınlar hesaplarını güvenlik acısından cok daha iyi )

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

günlük kredi kartından 5$ harcayabiliyorm.  aşşğıdaki hatayı veriyor. kredi kartı limitim 350ytl(snal kart)

harcama yapmak için paypal balancede para bulunması gerekiyor mu gerekiyorsa nasıl para aktarıcam

bi yardım edin :s 

Hata:

This payment cannot be funded with a credit card at this time.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ''4 Digit'' şifresini bankanızın internet şubesinde, açık previzyon bölümünde bulabilirsiniz.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
Toplam Hit: 4211 Toplam Mesaj: 15