Paypalı Türkiyede Kullanma Hakkında Yardım
-
Ebay için şöyle bir çözüm buldum. Entropay sitesinde ücretsiz bir hesap açıyorum. Türkiye'deki banka hesabı veya kredi kartından bu sitede oluşturduğum sanal karta para gönderiyorum. Kredi kartında oran %4.95, banka hesabından %3.95 ücret alınıyor. 200$ transfere 9.90$ kesinti oldu kredi kartından.
Sonra USA adresli bir paypal hesabı açıyorum, webde nasıl açılacağına dair anlatımlar mevcut. Son aşamada bu paypal hesabıma sanal kartı bağlıyorum. Ürün alırken Paypal üzerinden kargo adresimi Türkiyedeki adresimi yazıyorum ama ülke olarak USA görünüyor. Satın aldığım kişiye mesaj atarak Türkiye'ye göndermesini söylüyorum.
-
aliexpressden cc ile al arkadas.
-
Ben nasıl oluyor bilmiyorum ama tanımladığım enPara kartımı kullanabiliyorum şu an.
Hesabım Türkiye'den açıldı, kartı da ağustos'da tanımladım. Nasıl kapatılmadır anlamadım, kullanıyoruz bakalım öyle.
-
Sanırım benim hesabım yurtdışından mütevellit halen açık ve eklemiş olduğum türkiye banka kartlarım aktif görünüyor.
dileyen olursa eft yoluyla tutarı banka kartına aktarıp deneyebiliriz, çekerse ne ala, çekmezse geri eft
(test işlemi için kâr istemem :p )