folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Paypalı Türkiyede Kullanma Hakkında Yardım

Paypalı Türkiyede Kullanma Hakkında Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mkeles84
    mkeles84's avatar
    Erkek

Ebay için şöyle bir çözüm buldum. Entropay sitesinde ücretsiz bir hesap açıyorum. Türkiye'deki banka hesabı veya kredi kartından bu sitede oluşturduğum sanal karta para gönderiyorum. Kredi kartında oran %4.95, banka hesabından %3.95 ücret alınıyor. 200$ transfere 9.90$ kesinti oldu kredi kartından. 

Sonra USA adresli bir paypal hesabı açıyorum, webde nasıl açılacağına dair anlatımlar mevcut. Son aşamada bu paypal hesabıma sanal kartı bağlıyorum. Ürün alırken Paypal üzerinden kargo adresimi Türkiyedeki adresimi yazıyorum ama ülke olarak USA görünüyor. Satın aldığım kişiye mesaj atarak Türkiye'ye göndermesini söylüyorum.

mkeles84 tarafından 12/Eyl/16 21:15 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harmattitude
    harmattitude's avatar
    Erkek

aliexpressden cc ile al arkadas. 

Bu vatana hainlik yapanlar cezasini elbet ceker.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek

Ben nasıl oluyor bilmiyorum ama tanımladığım enPara kartımı kullanabiliyorum şu an.

Hesabım Türkiye'den açıldı, kartı da ağustos'da tanımladım. Nasıl kapatılmadır anlamadım, kullanıyoruz bakalım öyle.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Sanırım benim hesabım yurtdışından mütevellit halen açık ve eklemiş olduğum türkiye banka kartlarım aktif görünüyor.

dileyen olursa eft yoluyla tutarı banka kartına aktarıp deneyebiliriz, çekerse ne ala, çekmezse geri eft

(test işlemi için kâr istemem :p )

...said addicted.
Toplam Hit: 1627 Toplam Mesaj: 15
paypal türkiye paypalı türkiyede kullanmak