Payza

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek
    essan bunu yazdı
    kont239 bunu yazdı
    essan bunu yazdı
    kont239 bunu yazdı

Hocam adhitprofits die bişi var reklam izliosun para kazanıosun ona gönderecektim payzayı kullanmak istememin sebebi gönderdiğin ilk ay paranın garantisini veriyor onun için istiyorum

Payzaya gerek yok hocam 75-80 TL'ye satanlar var.. payza çok kesinti yapıyor hocam ordan 2.000 dolar para çektim 25 dolar payza 5-7 dolarda banka kesti

Güvenemiom millete daha yeni olduğum için nasıl olduğunu da bilmiom açıkcası senin varsa satan tanıdık bana yönlendirir misin ?

skype bakim online ise satan elemanla tanıştırayım seni adhitprofits sitesine üye oldun mu hocam? dün edindiğim bilgiye göre alt üyelerine kampanya yapmış çocuk 75 TL.den veriyor, alt üye haricidekilere 80 TL.dir. konuşuruz yine 3-5 kuruş payza ile uğraşmaya değmez adamlar zırt pırt para kesiyo

Hocam  tanıştır ama parayı  ayın 10 unda vercem çocukla konuşuruz maaş aldığımda  hemen gönderirim olursa çok yardımcı olmuş olcan 2 paket alcam:)

4641544948---53415249544153
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    kont239 bunu yazdı
    essan bunu yazdı
    kont239 bunu yazdı
    essan bunu yazdı
    kont239 bunu yazdı

Hocam adhitprofits die bişi var reklam izliosun para kazanıosun ona gönderecektim payzayı kullanmak istememin sebebi gönderdiğin ilk ay paranın garantisini veriyor onun için istiyorum

Payzaya gerek yok hocam 75-80 TL'ye satanlar var.. payza çok kesinti yapıyor hocam ordan 2.000 dolar para çektim 25 dolar payza 5-7 dolarda banka kesti

Güvenemiom millete daha yeni olduğum için nasıl olduğunu da bilmiom açıkcası senin varsa satan tanıdık bana yönlendirir misin ?

skype bakim online ise satan elemanla tanıştırayım seni adhitprofits sitesine üye oldun mu hocam? dün edindiğim bilgiye göre alt üyelerine kampanya yapmış çocuk 75 TL.den veriyor, alt üye haricidekilere 80 TL.dir. konuşuruz yine 3-5 kuruş payza ile uğraşmaya değmez adamlar zırt pırt para kesiyo

Hocam  tanıştır ama parayı  ayın 10 unda vercem çocukla konuşuruz maaş aldığımda  hemen gönderirim olursa çok yardımcı olmuş olcan 2 paket alcam:)

eleman online :) skype adresini özelden gönderdim. aranızda konuşursunuz artık gerisine ben karışmıyorum :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

arkadaşlar o işe girmenizi hiç tavsiye etmem nisandan beri 200dolarımı çekemedim bilginize..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Erkek
    KuZeTaR bunu yazdı

arkadaşlar o işe girmenizi hiç tavsiye etmem nisandan beri 200dolarımı çekemedim bilginize..

Hocam gerçekten mi sölüosun ama anlık çekimler die bi sayfa var oradakiler ne öyle bizim arkadaşlar baya yatırım yaptı ona  daha çekmediler hiç ama ?

4641544948---53415249544153
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

adhitprofits başlarda çok kazandırdı yalnız son söylenenlere göre günlük bakiye arttırımlarında yavaşlamalar olmuş çeken arkadaşlarım oldu küçük meblalar. utsprofitads gibi bir site var oda buna benzer bunda reklam izlemiyosun kendi artıyor adhit'e göre şuanda daha kötü durumda hocam.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek
    kont239 bunu yazdı
    KuZeTaR bunu yazdı

Hocam gerçekten mi sölüosun ama anlık çekimler die bi sayfa var oradakiler ne öyle bizim arkadaşlar baya yatırım yaptı ona  daha çekmediler hiç ama ?

hocam yılbaşından bi kaç hafta önce yatırdım parayı, nisanda 200dolar oldu, parayı çekmek istedim, kuyrukta bekledi o kadar zaman, en sonunda iptal edildi nedense, şu anda da para çekmek isteyince 48 saatlik bakım var diyo, aradan 2 hafta geçti hala 48 saat diyo.. anlık para çekme olayına da nedense hiç denk gelemedim :)

Toplam Hit: 1901 Toplam Mesaj: 17