Pc Açıldığında Explorer.Exe İsimli Bi Pencere Açılıyor YARDIM :/
-
Pcyi açar açmaz böyle birşey geliyor sizce ne yapmalıyım müridler lütfen yardım :/
http://img10.imageshack.us/my.php?image=xxxtwd.jpg
Lütfen bakın, tam olarak koyamadım :S bilgisayar çok yavaş şu anda
-
bu explorer.exe den az çekmedim ben ama çözüm de bulamamıştım,foruma da konu açmıştım tam bi çözüm bulunamadı.Benimkisi biraz farklıydı;bilgisayar açılınca sadece duvar kağıdım geliyordu önüme ctrl+alt+del yapıyordum ordan da çalıştıra msnmsgr.exe winamp.exe firefox.exe yazıp çalıştırıyordum programlarımı falan.Explorer.exe diyince de belgelerim geliyordu,oradan da dosyalarıma falan erişiyordum.2 ay böyle kullandım en sonunda pc göçtü zaten :|
-
o şey banada oldu onun çözümü kolay benim açtığım konularda onun cevabı verilmişti bulabilirsin..
Ben sorunu Sistem geri yükleme yaparak hallettim arkadaşlar .. Ama neden oldu bu ? Tekrar Olursa Nasıl Düzeltirim ? Biri açıklarsa sevinirim :)
-
allah allah ponların arkaplanda çalışması alzımdı :/ garip bişe var.
saçma bi şey diyecem beklki olur.
balat çalıştıra sfc -scannow yaz bunu yazmadan önce xp cdesini tak windows bi eksik doasyaları onarsın belki düzelir hani formattan kurtulursun ve xp onarma yazılımlarını kullan kayyıtdefterini falan düzeltsin. optimize araçlarını kullan yani.
-
explorer 'a virüs bulaşmış heralde görev yöneticisinden explorer.exe yi kapatıp görev yöneticisinden dosya>yeni görev den explorer.exe yaz belki olur
-
Adult sitelerinde bastıgın reklamlarla explore virus bulaşıo..
Bendede aynı sorun var ben çözüm bulamadım :D

-
çalıştıra geliyosun msconfig yazıyosun enter ordan başlangıç explorer exe tiki olur orda onu kaldır yeniden başlat geçecektir