folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder PC Açılırken Anakarttan Hdd Ye Geçmiyor (Yardım)

PC Açılırken Anakarttan Hdd Ye Geçmiyor (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

Bios ayarlarına giremiyorum delete ile girmiyor

zaten delete'le girmiceksin kocaman yazmissin F2 to Setup'diye, F2'ye bas boot menu'den birinciye hdd'yi al, iki hdd kullaniyorsan markasina veya boyutuna gore sec artik os hangisinde yukluyse. sonrada F10'yap yes'de ve cik.

la liberte ne meurt jamais.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

asiminnesli bunu yazdı:

Bios ayarlarına giremiyorum delete ile girmiyor

zaten delete'le girmiceksin kocaman yazmissin F2 to Setup'diye, F2'ye bas boot menu'den birinciye hdd'yi al, iki hdd kullaniyorsan markasina veya boyutuna gore sec artik os hangisinde yukluyse. sonrada F10'yap yes'de ve cik.

anakart yada psu' epic fail zenci :D iyice anlattı pm'den yarın teknik servis yolu.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

biostan ayarlaman gerek

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

anakarta göre değişirmi bilmem de,pilini sök diline bi deyir bakayım dolu mu boş mu?

benim 2003 model tarzan da bitirmiş pilini,sallamış dilini aşağı doğru,baktım biosta ıkınıp duru namussuz.O mudur bu mudur derken baktım pil boş,biosta ıkınıp duruyodu sıçamıyodu,pili değiştirdim düzeldi.Bi benzeri benim de başıma geldiydi yani.

remleri de bi elle gevşediyse o yüzden de açılmayabilir.Gecenin 02:50 sinde aklıma başka da bişey gelmiyo,vardır bi derdi,biraz yalnız bırak:P

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    antivir-US bunu yazdı:

anakarta göre değişirmi bilmem de,pilini sök diline bi deyir bakayım dolu mu boş mu?

benim 2003 model tarzan da bitirmiş pilini,sallamış dilini aşağı doğru,baktım biosta ıkınıp duru namussuz.O mudur bu mudur derken baktım pil boş,biosta ıkınıp duruyodu sıçamıyodu,pili değiştirdim düzeldi.Bi benzeri benim de başıma geldiydi yani.

remleri de bi elle gevşediyse o yüzden de açılmayabilir.Gecenin 02:50 sinde aklıma başka da bişey gelmiyo,vardır bi derdi,biraz yalnız bırak:P

yaptırdım hocam boarda zarar vermiş 1 2 gün önce simdi uğraşıyor =D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

adama değil bilgisayarına acıdım,nası abanmış:)

Amd-x

takiptesin,profile yorum geliyo,biriktiriyom şimdi:))

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 3624 Toplam Mesaj: 17