Pc Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

sa müritler şimdi pci açıyorum asus anakart resmi geliyor pc ondan sonra donuyor ne ilerliyor nede bir şey ilk başkta dedim bios kitlenmiştir bios pilini çıkardım ve bios u resetledim sonra pc açıldı 3-4 gün kullandım aynı sorunu bir daha yaptı ilk hdd dir  dedim format atayım dedim pci açtım ama gene asus yazısı geldi dondu kaldı bios pilini çıkardım taktım bana mısın demedi yine öyle dondu  hdd i söktüm başka pc e taktım çalıştı ram i söktüm başka pc e takdım yine çalıştı(ki hala kullanıyorum) ekran kartınıda denedim oda çalıştı nedir anlayamadım gitti acaba ankartdamı sorun var yada işlemcide ilgilenlere şimdiden ty

ayrıca pc nin özellikleri : asus m3a78 anakart

amd 5200 işlemci

kingston hyperx 1gb 800mhz ram

gforce 8500 ekran kartı 

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    hardiski diğer makineye ikincil harddisk olarak yani flash bellek takar gibi mi taktın hocam ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyT
    AyT's avatar
    Erkek
    aynı sorunun tıpkısının aynısı benimde başıma geldiydi. walla işin kötü yanı sorunun nerede olduğunu da anlayamıyorsun bi arkadaşım vardı kurcaladık kurcaladık olmadı. aradan bi zaman geçti tam anakarttı garantiye yolluyordum ki arkadaşım "Bi daha deneyek lan olur belki " dediydi ve olduydu böyle de saçma olduydu ama bizim tahminimiz ram slotları. oraları fazla kurcaladıydık. tahminimce ordan kaynaklıdır.

Fuck you, you fucking fuck
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

essan bunu yazdı:
    -----------------------------
    hardiski diğer makineye ikincil harddisk olarak yani flash bellek takar gibi mi taktın hocam ?
    -----------------------------

yok normal tek 

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    Hdiskin power kablosunu söküp bilgisayarı açrmısın? bakalım ne olacak ekran nereye kadar gidecek?

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyT
    AyT's avatar
    Erkek
    ha bi de f disk ten sonra tümden düzeldiydi bilgisayar.. belki işine yarar bu bilgiler..

Fuck you, you fucking fuck
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    amd 4200 var bende de aynı sorun bende de oldu ramları cıkardım metal yerlerini elimde sildim geri taktık duzeldi bide sen dene istersen umarım ise yarar..

www.tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cyber
    Cyber's avatar
    Erkek
    HDD ve Optik sürücülerin kablosunu çıkarıp BIOS ekranını geçiyormu bir dene.Eğer hala BIOS'da çakılıyorsa RAM'lerde problem vardır.

MCSE,MCDST gokhan@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    aynı anakattan bendede var aynı sorunu bende yaşamıştım sorun power supplay den kaynaklanıyor bu anakartlar minimum 350wat gerçek güç kaynagı istiyor yani piyasada satılan ucuz ve bi okadar dandik güç kaynakları bu soruna yol açıyor ben 480wat power taktım yaklaşık bir sendir sorunsuz çalışıyor sorunu asus un resmi forum larında da araştır yine aynı cevabı alırsın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bıosa ayar çekmişmiydin?

DOM..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

dün benimde başıma geldi anakart ekranı gelip bekliyodu öyle