Pc Başında Değilken Şifre Girilmeden Ekran Açılmasın
-
@HoLyZone
Resetleyince ne olacak,
Microsoft xp de dosyaları sam klasörü altında sam dosyalarında korumalı olarak saklar, cd den boot edildiğinde çoğu zaman gerek bile yok o dosya kopyalandıktan sonra dosyanın şifresi çözülüyor, ayrıca şifreyi resetleme programlarıda mevcut benim istediğim direk ayrı bir program devreye girek ve kendisi şifrelecek ms-dos kullanırken win.com u ve command.com u şifrelerdim ayrı programlarla sorunu çözerdim uzun zamandır linux kullanıyorum iş yerinde ondan güvenlik sorunum sıkıntım yok evde okul için mecburen vista kullanıyorum güvenlik mantığını ve şifrelemesini sevmiyorum hazır bir program varsa kullanmak istiyorum yoksa ben yazacağım :Ps
-
Sam dosyası altındaki dosyayı okuyamazsın,ancak değiştirebilirsin.
Kaldıki Sam dosyasını değiştirecek kadar vakti olan adam,bilgisayarını çok kolay resetleryip bootable bir linux ile tüm dosyalarını çekebilir.Çözüm bu değil.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Sam dosyası altındaki dosyayı okuyamazsın,ancak değiştirebilirsin.
Kaldıki Sam dosyasını değiştirecek kadar vakti olan adam,bilgisayarını çok kolay resetleryip bootable bir linux ile tüm dosyalarını çekebilir.Çözüm bu değil.
-----------------------------Güldürme beni üstadım açık olan sam dosyaları okunuyor neyden bahsesiyorsun sen,
Benim istediğim program ayrı, pc ilk başladığında şifreyi girecek ekranıda ben kilitlediğimde ya da belirlki bi zaman sonra şifreyi girecek cd den boot olayını ben kapatırım o yüzden konuyu dağıtmadan varsa bildiğiniz program söylermisiniz arkadaşlar,
-
hocam şimdi biosa giriyosun, securitye geliyorsun orda password bölümü var oraya 8 haneli şifreni giriyosun olay bitiyo,
bilgisayara format bile atamazlar :D
anca hddyi bi bilgisayara takıp ordan halledicekler yada bios pilini söküp takıcaklar onun dışında açamazlar