folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Pc Başında Kala Kala Beynimiz Mi Sulanıyor :|

Pc Başında Kala Kala Beynimiz Mi Sulanıyor :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    Ben Günde Rahat 8 Saat Göz altı Torbalarım Şişti Sosyallik 0 :/

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hoca doğada basit bir kanun var kullanılmayan şey zayıflar...

Yani sen bilgisayar başında otururken konuşmuyorsun.Bende öyleydim..Daha sonra konuşurken güçlük çekiyor insan.Bunun için bol bol insan arasına karışılmalı !!

not: şaka değildir ciddi söylüyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Sabah 8:10 12:00 Bilgisayar başı (arada toplam 1 saat kalksam) 3 Saat Buradan

12:30 18:30 Paydos ( arada toplam 1,5 saat kalksam) 4,5 Saat de buradan

20:00 Yemekten sonra billgisayara oturmam En iyi ihtimalle 00:30 yatıs  (yarım saat falanda burada kayıp olsun) 4 Saatte buradan

ettımı sana 11,5  saat dahi 11 de

Sonuc : Bir sey arayıpda bulamadıgım zaman nerede bu F3 tusu dusuncesı. Fax ın basına gıtmeye usenmek "ulan su faxı hala sanala tasıyamadık" yada "ya acıl sekreter bulmam lazım" gıbı dusunceler. Konusmada bozulmalar ozellıkle el yazısında mutasyon  insanlardan soguma 1 dakıkadan fazla konusan ınsan adayanamama ayakta belde bır agrı bozulan gozler........ saymakla bıtmez bu kadar sureye sulanacak beyın bıle kalmayacak yakında....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    fatX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Benim şaftım kaydı pc başında oturmaktan.5-6 senedir kalkmadım galiba sonuçları; ailemde tek gözlük kullanmayan biri olarak övündüğüm gözlerim harbi harbi bozuldu , dengesiz yemek yemekten 120 kilo oldum, asosyellik konusunda profum, liseyi ite kaka bitirdim, ünide afallıyorm şuanda vsvs gibi bi sürü sorun.. okadar oturuyorum pc başında biri sorsa ne yapıyorsun okadar diye vericek bi cevabım yok :S ne yapıyorum lan ben :S
    -----------------------------

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hocam benım işyerinde 18 saatim geciyo ama bendede ufak goz kayıpları başladı

Yol Güzeldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Olmayan sey sulanmazki .. :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reksona
    Reksona's avatar
    Erkek
    olmaz bişi telas panik yok:):):):)

Yeşili sev çünkü o bize verilen en doğal mutluluktur...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    e günaydın hocam.elbette ki sulanıyor.hatta pelte pelte oluyor farkında olmadan.Bunlar yalnızca başlangıç.İki satır bilgi öğreniyorsun ama kafandaki bilgilerin çoğuna da format atıyor bir yandan beyaz ekranlar(bilgisayar, televizyon, ps...) Vücuda verdiği  radyasyon, bel kol ağrıları da bonus ;) 

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    tv yi aç haberleri izle bak asıl ozaman nasıl beynin sulanıyo..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek

gözlerde acayip bi bozulma doktora gitmeye tırsıyom :S  o degil 89/4 askere gidicem bu gözlerle ne bok yicem bazen bulanık oluyor

edit : babam derdi beynin sulancak cok oturma şunun başında fln ama son 2 3 aydır  bayzin'in dedigi gibiaynı

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
Toplam Hit: 2596 Toplam Mesaj: 21