Pc Başında Kala Kala Beynimiz Mi Sulanıyor :|
-
Ben Günde Rahat 8 Saat Göz altı Torbalarım Şişti Sosyallik 0 :/
-
hoca doğada basit bir kanun var kullanılmayan şey zayıflar...
Yani sen bilgisayar başında otururken konuşmuyorsun.Bende öyleydim..Daha sonra konuşurken güçlük çekiyor insan.Bunun için bol bol insan arasına karışılmalı !!
not: şaka değildir ciddi söylüyorum
-
Sabah 8:10 12:00 Bilgisayar başı (arada toplam 1 saat kalksam) 3 Saat Buradan
12:30 18:30 Paydos ( arada toplam 1,5 saat kalksam) 4,5 Saat de buradan
20:00 Yemekten sonra billgisayara oturmam En iyi ihtimalle 00:30 yatıs (yarım saat falanda burada kayıp olsun) 4 Saatte buradan
ettımı sana 11,5 saat dahi 11 de
Sonuc : Bir sey arayıpda bulamadıgım zaman nerede bu F3 tusu dusuncesı. Fax ın basına gıtmeye usenmek "ulan su faxı hala sanala tasıyamadık" yada "ya acıl sekreter bulmam lazım" gıbı dusunceler. Konusmada bozulmalar ozellıkle el yazısında mutasyon insanlardan soguma 1 dakıkadan fazla konusan ınsan adayanamama ayakta belde bır agrı bozulan gozler........ saymakla bıtmez bu kadar sureye sulanacak beyın bıle kalmayacak yakında....
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
Benim şaftım kaydı pc başında oturmaktan.5-6 senedir kalkmadım galiba sonuçları; ailemde tek gözlük kullanmayan biri olarak övündüğüm gözlerim harbi harbi bozuldu , dengesiz yemek yemekten 120 kilo oldum, asosyellik konusunda profum, liseyi ite kaka bitirdim, ünide afallıyorm şuanda vsvs gibi bi sürü sorun.. okadar oturuyorum pc başında biri sorsa ne yapıyorsun okadar diye vericek bi cevabım yok :S ne yapıyorum lan ben :S
-----------------------------
-
hocam benım işyerinde 18 saatim geciyo ama bendede ufak goz kayıpları başladı
-
Olmayan sey sulanmazki .. :)
-
olmaz bişi telas panik yok:):):):)
-
e günaydın hocam.elbette ki sulanıyor.hatta pelte pelte oluyor farkında olmadan.Bunlar yalnızca başlangıç.İki satır bilgi öğreniyorsun ama kafandaki bilgilerin çoğuna da format atıyor bir yandan beyaz ekranlar(bilgisayar, televizyon, ps...) Vücuda verdiği radyasyon, bel kol ağrıları da bonus ;)
-
tv yi aç haberleri izle bak asıl ozaman nasıl beynin sulanıyo..
-
gözlerde acayip bi bozulma doktora gitmeye tırsıyom :S o degil 89/4 askere gidicem bu gözlerle ne bok yicem bazen bulanık oluyor
edit : babam derdi beynin sulancak cok oturma şunun başında fln ama son 2 3 aydır bayzin'in dedigi gibiaynı