folder Tahribat.com Forumları
linefolder C - C++
linefolder Pc Başında Yokken Mause Um İstediğim Şeyleri Yapsın!!! Mümkünmü

Pc Başında Yokken Mause Um İstediğim Şeyleri Yapsın!!! Mümkünmü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corder1299
    corder1299's avatar
    Erkek

s.a  kolay gelsin müridler geçenlerde aklıma birden  işime yarayacak birşey geldi yapabilirmiyimi düşünüyorum ve araştırmaya başladım sizinlede paylaşayım yardımcı olursanız çok müteşekkir olucam

konu şu pc mi açtım ve mause  umla pc başbaşa kalsın istiyorum yani ben yokkende mause öle komutlar vereyim ki kendi kendine bişeyler yapsın  negibi şeyler ?

en basiti onu belli pixellere hapis edeyim orda dakka başı bi simge üzerine tıklasın 

biraz level atlamışı msn imi açması maillerimi açması gibi geliştirilebilir ama ilk etapta onu belli pixellere kitlicem ben yokken o bölgede her dakka tıklayacak 

bu düşünce bir reklam işinden aklıma geldi 

benim gün boyunca pc başında durmam lazım ve pc me yüklediğim reklam programındaki animasyonun üzerine tik yapmalıyım buda benim için herzman mümkün değil pc başında olmadığım zaman reklam programı çevrim dışı oluo  işte bu yüzden mause umu programın ekranda sabitlemiş olduğu reklam alanına ortalama dakkada bir mause um gitmesi yada tıklaması lazım 

bunu c# nasıl yapabilirim yardımcı olucak arkadaşlara kazançlar sağlayabilirim teşekkürler ;

basit ve gereksiz gibi gözüksede benim için önemli bir mevzu teşekkürler müridler 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    banada böyle bir porgram lazım smmm staj başlatma cd illeti için ,bende bitane program var arkadaşım tam bahsettin gibi işine yararsa ama virüslü virüsü temizleyebilecek bi arkadaş varsa upload edim biryere kullanalım şunu

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ghost mause diye bi program var dene istersen onunla.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    mouse recoder mı ne vardı onla yaptırabilirsin hocam

Yapay zeka, zeka değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    autoit

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    http://www.brothersoft.com/autoclick-download-51202.html      program bu autoclick 2.2 harika bir program üreticinin kendi sitesinden indirmeme ragmen virüstotal de arattığımda virüs kaynıyor farketmez ben kullanırım diosan işine yarar zaman ayarlaması vsre mevcut mausu tıklıcan yere götür f3 e bas çalısır f3 bas durur kolay gelsin virüsüz bir program öneren yada bu programı temiz hale getirebilecek bi ark yardımcı olursa sevınırım yorgun argın işten gelip staj cd si izlemekten bıktım  ..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Aradığın olayların tümü macro adı altında geçiyor. Yani bir işi otomatiğe bağlamak.

Bu program ilesenin yaratıcılığın doğrultusunda herşeyi yapabilirsin.

Yapmaman gereken şeylerin başında hiçbirşeyin yerini değiştirmemek ve ekran çözünürlüğünü değiştirmemek var.

Easy Macro Recorder da programının adı.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    teşekürler

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    bende pc başında yokken çayımı demlesin istiyorum ama yapmıyo şerefsiz xDeee
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    -----------------------------
    bende pc başında yokken çayımı demlesin istiyorum ama yapmıyo şerefsiz xDeee
    -----------------------------

benimde isteklerim cok ama karsılamıyor ne edices :D

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpus
    scorpus's avatar
    Erkek
    iyi olur bu programları denemek lazım
Toplam Hit: 4918 Toplam Mesaj: 15