Pc Başında Yokken Mause Um İstediğim Şeyleri Yapsın!!! Mümkünmü
-
s.a kolay gelsin müridler geçenlerde aklıma birden işime yarayacak birşey geldi yapabilirmiyimi düşünüyorum ve araştırmaya başladım sizinlede paylaşayım yardımcı olursanız çok müteşekkir olucam
konu şu pc mi açtım ve mause umla pc başbaşa kalsın istiyorum yani ben yokkende mause öle komutlar vereyim ki kendi kendine bişeyler yapsın negibi şeyler ?
en basiti onu belli pixellere hapis edeyim orda dakka başı bi simge üzerine tıklasın
biraz level atlamışı msn imi açması maillerimi açması gibi geliştirilebilir ama ilk etapta onu belli pixellere kitlicem ben yokken o bölgede her dakka tıklayacak
bu düşünce bir reklam işinden aklıma geldi
benim gün boyunca pc başında durmam lazım ve pc me yüklediğim reklam programındaki animasyonun üzerine tik yapmalıyım buda benim için herzman mümkün değil pc başında olmadığım zaman reklam programı çevrim dışı oluo işte bu yüzden mause umu programın ekranda sabitlemiş olduğu reklam alanına ortalama dakkada bir mause um gitmesi yada tıklaması lazım
bunu c# nasıl yapabilirim yardımcı olucak arkadaşlara kazançlar sağlayabilirim teşekkürler ;
basit ve gereksiz gibi gözüksede benim için önemli bir mevzu teşekkürler müridler
-
banada böyle bir porgram lazım smmm staj başlatma cd illeti için ,bende bitane program var arkadaşım tam bahsettin gibi işine yararsa ama virüslü virüsü temizleyebilecek bi arkadaş varsa upload edim biryere kullanalım şunu
-
ghost mause diye bi program var dene istersen onunla.
-
mouse recoder mı ne vardı onla yaptırabilirsin hocam
-
autoit
-
http://www.brothersoft.com/autoclick-download-51202.html program bu autoclick 2.2 harika bir program üreticinin kendi sitesinden indirmeme ragmen virüstotal de arattığımda virüs kaynıyor farketmez ben kullanırım diosan işine yarar zaman ayarlaması vsre mevcut mausu tıklıcan yere götür f3 e bas çalısır f3 bas durur kolay gelsin virüsüz bir program öneren yada bu programı temiz hale getirebilecek bi ark yardımcı olursa sevınırım yorgun argın işten gelip staj cd si izlemekten bıktım ..
-
Aradığın olayların tümü macro adı altında geçiyor. Yani bir işi otomatiğe bağlamak.
Bu program ilesenin yaratıcılığın doğrultusunda herşeyi yapabilirsin.
Yapmaman gereken şeylerin başında hiçbirşeyin yerini değiştirmemek ve ekran çözünürlüğünü değiştirmemek var.
Easy Macro Recorder da programının adı.
-
teşekürler
-
bende pc başında yokken çayımı demlesin istiyorum ama yapmıyo şerefsiz xDeee
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
bende pc başında yokken çayımı demlesin istiyorum ama yapmıyo şerefsiz xDeee
-----------------------------benimde isteklerim cok ama karsılamıyor ne edices :D
-
iyi olur bu programları denemek lazım