Pc Basindan Para Kazanmak..
-
yazıldımı okuyamadım bilmiyorum. Kusura bakmayın yazıldıysa :)
Bak bak olaya bak bilgisayarını açık tutacakmışın para kazanacakmışın :) sanal bilgisayar kiralasınlar ak. millette nasıl yiyor anlamıyorum. İnanıp (aç gözlülük yapıp) girenlerde eşini dostunu kandırarak şirkete para kazanıyor. Şirket bu parayla etkinlikler düzenleyip kendine bakıyor. altına birini aldınmı başlıyorsun kazanmaya. neler anlatıyorlar :)) adam olmayan birşeye para toplayıp kendini zengin ediyor :)
-
Bence bu duruma en iyi yakışan film repliği budur :)
https://youtu.be/wkpKUKhr_D4?t=39
kiokhan tarafından 16/Eyl/17 09:42 tarihinde düzenlenmiştir -
madem kazanacaksın ne diye senden para istiyorlar. Geçen ben de rastladım da. Sistem yeni başladığında ilk girenlerden olursan 3-5 kazanırsın ama ortalardan itibaren boka sarıyor tamamen dolandırıcılık. İnternetten beleş para kazanmak için minning falan kastır :) Ben 10 dolar kastım 1 haftada .
-
-
hocam millete bakma sen. titanların hepsi iyidir. kazandırır. bu sistemde kazandırıyor. eğer bu yazılarımı okuyup bu sistemlere dahil olacak varsa yatırım tavsiyesidir. nerede bu tarz oluşum varsa gidin girin. katılın. arkadaşlarınızı davet edin. googleda araştırın hatta kredi çekip girin. titan candır. mega holding vardı kapanmadıysa onlarada girin. oturduğun yerden aylık 10bine yakın gelirin olur. Hatta forumda buna özel kategori açılmalı.
Not: lafım konuyu açana değil.
-
d3lete bunu yazdı
Altindaki haber daha bomba xd
"Internet paketim bitince..."
-
do_som bunu yazdı
chatrutubate de soyun ordan bar felan atıyorlar :D aama erkek iş yapmaz :d
Hocam deme ya, gay dolu orasi. Yayinlari da gayet izleniyor :D
Iyi kase varsa izlenir bence...
-
Arkadaşlar pc başında en güzel para kazanma online oyunlar.
Biraz vakit ayıracaksınız ama geliri iyi oluyor.Evde 3 pc " knight onlinede" ticaret yapıyordum 1 ayda güzel para aldım 500 600 tl
elektirik 100 tl geldi tüm ev dahil. 400 tl 1 ayda güzel paraydı . Pazar kurup bırakıyon kendi satıyor alıyor.
işe gittigimde hatun evdeydi arada ona baktırıyordum baglantı düşmüşmü diye.
güzel para almıştım.
-
cok cok yillar onceki konu efsane olucak yakinda.
-
end bunu yazdıdo_som bunu yazdı
chatrutubate de soyun ordan bar felan atıyorlar :D aama erkek iş yapmaz :d
Hocam deme ya, gay dolu orasi. Yayinlari da gayet izleniyor :D
Iyi kase varsa izlenir bence...
:DD:D:D: aynen öyle