Pc Cok Kasıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

öncelikle selamlar

Vestel bishi marka bilgisyarım  var ( hediye gelmişti hala kullanıyorum lanet olsun ki ) özeliklerini neyim hiç bişeyini bilmiyorum ve oyunlarda acayip şekilde kasma oluyor. ram almayı düşünüyorum biraz daha hızlanır diye.ddr mı ddr2 mide bilmyorum ama buyuk ihtimal ddr2 dir. ram alınca bu sorun gidermi kasma sorunu ve neler önerirsiniz fzla para yatırcak durumda diilim şuanlık. 

şimdiden teşekkürler.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    gözle görülür bi hızlanma yaşarsın..ddr/drr2 emin ol

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    gözle görülür bi hızlanma yaşarsın..ddr/drr2 emin ol

eyw. sistem özelliklerine bakıyorum herhangi bişi yazmıyor ddr falan nerden bulucam site vardı bilgisyar özellikleriyle ilgili heralde varsa öyle bir link atarsanız sevinirm.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    anakartın modelini ögrenirsen nette bulabilirsin yada ram'i çıkarıp bak belki everestte gösterebilir

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    MS-7005(v1.X) Micro ATX Mainboard.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    DDR

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    la adam gibi sistemi sayda bişeyler söliyelim

DOM..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    DDR

eyvallah peki ben bunu temin etsem ne kadar tutar 1 gb ? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

Anakartın ddr2 uyumlu deilse boşa almış olacaksın .sistemi yenilemeyi düşünüyosan anakartının niteliği önemli ki benim görüşüm vestelin verdiği o pc ler en fazla ddr1 dir yani p4 işlemci kaldırıyosa iyidir ...

sen masaüstünde bilgisayarıma sağ tıklayıp  ,özellikleri seç ,resmini koy bakalımparça ne durumda,ben topluyorum pc arkadaslara sanada naçizane görüşlerimi aktarırım,ona göre bişeyler yaparsın

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    50-70 tl arası

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    eyvallah sağolsun herkes.

Toplam Hit: 1723 Toplam Mesaj: 12