Pc Crysis Kaldırırmı?
-
Bence grafikleri olmasa o kadar güzel bir oyun da değil
-
Ama far cry'dan iyidir bee. Birde giysinin ayarlarını değiştirin mi bak neler oluyor. Adamın tekini kapıp güç modunda yumruğu bir koydum barakanın bir tarafından girdi bir tarafından çıktı. denizde köpekbalığı var çok yaklaşırsan ısırıyor. birkere oyun türkçe ve ilerilerde bi diyaloglar var çok koparsınız. Hele oyunun ortalarından sonra don tehlikesi çıkıyor ordan prophet geliyor bir laf söylüyor koparsınız amk. valla bi oynasanız.
-
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest
test et..
Min değerini geçiyorsa açar makina.. -
o PC crysis i kaldıramaz ama sen o PC yi müzeye kaldırırsın
-
goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------o PC crysis i kaldıramaz ama sen o PC yi müzeye kaldırırsın
-----------------------------bilgisayarıma laf yok:D
-
theone21_9 bunu yazdı:
-----------------------------goldfinger bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bilgisayarıma laf yok:D
-----------------------------6 ay önce senin sisteminin biraz daha güçlüsü vardı bende değil oyunu kaldırmak açmayı bile başaramıyordu
zaten bütün intel işlemciler öyledir ilk bir sene köpek gibi çalışır aradan biraz zaman geçtikten sonra çaptan düşmeye başlar üç tane intel eskittim sonun da doğru yolu buldum
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------theone21_9 bunu yazdı:
-----------------------------ewde int. yok o yüzden giremem o siteye
-----------------------------o zaman evde deilsin! nasil anladim ?
-----------------------------kendimi zeki insanların yanında çok mesuut hissediyorum :D
-
P4 HT, 2 GB RAM ve ATI HD3870 512mb gddr3 ile sorunsuz oyunu oynadim ve bitirdim.
Senin ekran kartin kaldirmaz sanirim -
ilgilendiğiniz için saolun bi deniyecem olmazsa napalım kader:D