Pc' De HDD Takacak Yer Kalmadı Fikir Verin Arkadaşlar
-
Ben L biçimli ufak ayaklarla kasa tabanına monte etmiştim HDD'ı,
Sistem diski olmayacaksa içerdeki USB ya da USB^3 slotlarına bağlan ama çevirici gerekir... Ya da E-sata slotuna bağlan
-
Anladığım kadarı ile arşivcisin. Tavsiyem USB üzerinden harici harddiskerle işini görmen. Hep power derdin yok (Her birinin adaptörü var) hemde yer derdin yok.
Bir başka yol eğer çok paran varsa ve ben prpfesyonelim dersen bilgisayarın işlem kapasitesinden de çalmayan ağ destekli harddiskler kullanman.
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------
O dediğini ismi plastik kepçe. Zayıf akım işi yapan tüm elektrikcilerde (Telefon santrali, yangın alarm, güvenlik kamerası vb.) olur. 100 tanesi 1 lira olan küçük boydan değilde uzunlarından gerekir. Yünede bunlardan kullanırken dikkat et zira ısıya hassasdırlar. Uzama vb. yaparlarsa hardiski kaybedebilirsin.
Yalnız senin başka problemin olacak. Power in kaldıracakmı o kadar yükü.
-----------------------------Robinson hocam :) dediğim gibi. her yerde her sektörde kullanılan bir edevat. çok farklı isimleri var. ben işim gereği kullandığım alanlar en az bir kasa kadar ısınıyo. şimdiye kadar açılma uzama v.s. söz konusu olmadı. geniş olanları özellikle hiç esnemez.
-
Ben gidim en iyisi aklı başında bi pci tı sata kartı alım birazda kablo zavazingosundan :) akşam denerim olmazsa,
-
pci yı sataya çeviren apartatlar vardı sanırım onlardan kullan.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
pci yı sataya çeviren apartatlar vardı sanırım onlardan kullan.
-----------------------------var hocam hala daha var.